FORUM-NURAS
Froum dla nurkuj?cych i nie tylko ...

FOTOGRAFIA I FILM - Hańcza, księżycówka (15.11.2014 r.)

nowy - 17-11-2014, 13:30
Temat postu: Hańcza, księżycówka (15.11.2014 r.)
Ok. 6 min. relacja z sobotniego nurka na Hańczy.

Jak, ktoś nie może wytrzymać tyle na powierzchni z soundtrackiem lorda Vadera to niech puści ulubioną muzykę w tle :ping:

To moje pierwsze zabawy z samodzielnym montażem także konstruktywnej krytyki się nie boję :ping: ale ostrzegam, że mi i tak filmik się podoba ;)

poz! :pa:

Hańcza nur, księżycówka

Marcin13736 - 17-11-2014, 18:03

nuda, żadnej muzyyy
kubanczyk - 17-11-2014, 18:19

Fajny film, pozytywny :) Pozdrawiają koledzy z białej Skody :)
Sebiriusz - 17-11-2014, 22:40

białe myszki to tak, ale na filmie żadnej białej Skody nie widziałem :bee;
:ping:

nowy - 18-11-2014, 08:35

Marcin13736 muzykę możesz mieć każdą, jaką chcesz, zgodnie z opisem :dj: Więc tej uwagi nie przyjmuję, no chyba, że miała być to taka przewrotna, "zaczepna" pochwała (rano jest) :kawa5:
kubanczyk dzięki!
Sebiriusz tak prawda czasu, prawda ekranu :ping: Ale na żywo to były chyba nawet dwie skody więc było by to już lokowanie produktu :ping: . Nie mówiąc już o pojeździe Janka i jego ew. wstawieniu do "produkcji".

BTW. Janek sprzedał mi lokalną nazwę Księżycówki- ktoś maj jakieś typy?. Dla ułatwienia dodam, że to pochodna od nazwy pewnej rybki :bee;

Jozio - 18-11-2014, 09:27

Fajny filmik brak muzyki mnie nie przeszkadzał.
A z tego co widziałem poniżej 20 m. można skomentować tak:
Ciemno zimno i do domu daleko i coś mało życia pod wodą żadnej rybki żeście nie spotkali?

nowy - 18-11-2014, 09:41

Jozio Dzięki za opinię:). Co do rybek na Księżycówce to była jedna i to właśnie "nazwowa". Ponoć też pojawił się 1 okoń podczas drogi na ściankę (nie wnikam w ten temat). Koledzy "techy" twierdzą, że miętusów jest sporo na 50m. ale ja im nie wierzę ponieważ są to dziwni ludzie :ping: A co do ciemno, zimno i daleko to fakt :tak: ale za w jakim towarzystwie