FORUM-NURAS
Froum dla nurkujących i nie tylko ...

FORUM-NURAS - Nowa ikonka - SPONSOR FN

Art - 16-10-2004, 14:22
Temat postu: Nowa ikonka - SPONSOR FN
Jak pewnie część z Was zauważyła pokazała się nowa ikona przedstawiająca 4 x 5zł i podpis sponsor FN. Postanowiliśmy w ten sposób „uhonorować” osoby które wspomagają wolnymi datkami (każdy w stopniu na jaki pozwala jego budżet) Forum Nuras.

Informacja przy nicku będzie na bieżąco uzupełniana przez DarkaS na podstawie wpłat na konto bądź innych darowizn na rzecz FN – mogę oczywiście występować drobne opóźnienia związane z przepływem informacji których niestety nie unikniemy.
Jeśli ktoś wpłacił pieniądze a nie ma ikonki przez kilka dni proszę o kontakt z DarkiemS.

Będzie jeszcze kilka innych zmian związanych z założeniem fundacji (miejmy nadzieję w niedługim już czasie) i utrzymaniem forum ale to w późniejszym terminie.

Pozdrawiam

kjar - 17-10-2004, 16:12

Tak się zastanawiam, dlaczego DarekS nie jest uhonorowany ikonką sponsora :eek:
W końcu to on, jak na razie, najmocniej sponsorował FN. Wnoszę o korektę tej niesprawiedliwości.

maczaty - 18-10-2004, 10:28

Cytat:
Jak pewnie część z Was zauważyła pokazała się nowa ikona przedstawiająca 5zł

ja tam widzę 20 :22:

Pewi - 20-10-2004, 13:19
Temat postu: sponsor FN
Może kilka informacji jak można sponsorować FN, jakieś konto? jakiś bank? jakiś adres?
Pewi

Mania - 20-10-2004, 13:48

Wszystko jest tutaj:
http://www.forum.jds.pl/viewtopic.php?t=4450
Mania

baca - 25-11-2004, 15:42

Mamm pytanko w sprawie sponsorów ... 04-11-2004 przesłałem pieniążki na wskazane konto a nadal nie mam ikonki :???: Czyżby nie dotarły ?? Miałem pewne problemy z bankiem obsługującym moje konto więc niewykluczone że coś znowu poknocili...

No chyba że za mało ... dopłacę :mrgreen: :mrgreen:

Poza tym miło jest być wyróżnionym

Pozdrawiam

baca

maczaty - 25-11-2004, 16:09

nie stresuj się, ja też nie mam i nie pękam :balloon:
Silesian - 25-11-2004, 21:08

...i ja.
Sonny - 25-11-2004, 22:24

Panowie...skromnym trzeba byc..ja tez wyslalem kase ikonki nie mam i miec nie chce...kase wyslalem nie dla ikonki ale by pomoc Darkowi w utrzymaniu Forum...bo przeciez o to chodzi a nie o jakis ikonke czterech 5zlotowek...
DarekS - 25-11-2004, 22:30

kjar napisał/a:
Tak się zastanawiam, dlaczego DarekS nie jest uhonorowany ikonką sponsora :eek:
W końcu to on, jak na razie, najmocniej sponsorował FN. Wnoszę o korektę tej niesprawiedliwości.

Ja mam też ikonkę, zobacz w moim profilu.
Czekam na resztę danych odnośnie wpłat. Ci którzy wpłacili a nie maja ikonki sponsora proszę o kontakt na PW z podaniem nazwiska który widnieje na przelewie.

kjar - 25-11-2004, 22:46

DarekS napisał/a:
Ja mam też ikonkę, zobacz w moim profilu.

Patrzę i patrzę i nie widzę :???:

Jedyne co zaobserwowałem, to że co kilka dni zmieniasz swój Avatar. Czyżby problemy z tożsamością :22: :22: :22:

DarekS - 25-11-2004, 22:48

Wlaśnie to jest moja ikona ;-)
Piotr - Malediwy - 25-11-2004, 23:06

A ja mam fakturę! :lol: Tylko nie wiem po co :lol: Wspominałem, żeby jej nie przysyłać. Teraz się zrzekam ikonki bo po odjęciu kosztów podatku i wysłania faktury, skromna kwota którą zdecydowałem się przekazać znacznie zmalała... :lol:

Chyba, że zrobię kolejny przelew...

baca - 26-11-2004, 00:09

Sonny napisał/a:
Panowie...skromnym trzeba byc..ja tez wyslalem kase ikonki nie mam i miec nie chce...kase wyslalem nie dla ikonki ale by pomoc Darkowi w utrzymaniu Forum...bo przeciez o to chodzi a nie o jakis ikonke czterech 5zlotowek...

Oczywiście że nie chodzi o ikonkę ... chociaż osoby których jej nie mają mogłyby ja uzyskać za pomoca drobnej wpłaty, która by pokryła koszty utrzymania Forum...
Bo w takim razie po co była uruchomiona opcja ikony pięciozłotówek ??
Bardzo mnie cieszy że mogę pomagać utrzymywać Forum i chcę aby więcej osób się do tego dołączyło...
A skromnośc pozostawiam mnichom...

baca

maczaty - 26-11-2004, 10:32

o w dziuplę, trzeba było cicho siedzieć - a tak zostałem się za honorowego krwawicodawcę :maniac:

:balloon:

waldo - 26-11-2004, 11:03

baca napisał/a:
... chociaż osoby których jej nie mają mogłyby ja uzyskać za pomoca drobnej wpłaty, która by pokryła koszty utrzymania Forum...
Bo w takim razie po co była uruchomiona opcja ikony pięciozłotówek ??

Czy na pewno dobrze przeczytałeś post, na który odpisałeś ? ;-)

Silesian - 26-11-2004, 11:09

...jak miło :22:
baca - 26-11-2004, 12:02

waldo napisał/a:
Czy na pewno dobrze przeczytałeś post, na który odpisałeś ? ;-)

Przeczytałem dobrze ... widać nie zrozumiałem intencji piszącego... :sad:
Swoją drogą nie zrozumiałem widać także tego http://forum.jds.pl/viewtopic.php?t=4491 postu... :sad:
Przepraszam że jestem nieskromny ... :oops:

baca