| |
FORUM-NURAS Froum dla nurkujących i nie tylko ... |
 |
TECHNIKA NURKOWANIA I SPRZĘT - części serwisowe
duplo - 03-01-2005, 21:11 Temat postu: części serwisowe Cześc poszukoję części serwisowych do automatu scubapro takich jak oringi, filter 1 stopnia itp. Z prośbą o te części zwróciłem się go generalnego przedstawiciela firmy Scubapro na Polskę lecz otrzymałem odmowną odpowiedz popartą argumentem, że części odsprzedają tylko autoryzowanym serwisantą i jestem w kropce proszę o pomoc
Olas - 04-01-2005, 07:49
Co do oringów, to żaden problem... Polecam specjalistyczne hurtownie handlujące łożyskami i oringami - mają oringi do wszystkich automatów świata.
nuras5 - 04-01-2005, 09:46
jeśli ten filtr to ta metalowa siateczka to kup perlator do kranu w każdym Praktikerze
Olas - 04-01-2005, 14:04
| nuras5 napisał/a: | jeśli ten filtr to ta metalowa siateczka to kup perlator do kranu w każdym Praktikerze |
Chyba raczej chodzi o spiek a nie o siateczkę.
bann - 04-01-2005, 19:14
| Olas napisał/a: | | Co do oringów, to żaden problem... Polecam specjalistyczne hurtownie handlujące łożyskami i oringami - mają oringi do wszystkich automatów świata. |
jakies namiary na takie? najlepiej w DC
[ Dodano: Wto 04 Sty, 2005 ]
| Cytat: | | odmowną odpowiedz popartą argumentem, że części odsprzedają tylko autoryzowanym serwisantom |
i bardzo slusznie - kazdy dba o wlasne interesy, dbaj o swoje - znajdz zaufanego serwisanta, ktory ma ochote kolaborowac
snoop - 04-01-2005, 21:42
Hmmmm w DC to nie znam bo mi daleko ale wiem że np. w Gdyni to o-ringi wszelkiej maści
można dostać w malutkim sklepiku na przeciwko MAKRO Cash&Carry. Nie pomnę nazwy ale zawsze to jakiś namiar.
Może nurasy z wawki nie skorzystają, a może tak niewątpliwie skorzystają 3miejscy bąblownicy
pozdravki
|
|