FORUM-NURAS
Froum dla nurkujących i nie tylko ...

FORUM-NURAS - Mały problemik

mariulo - 07-01-2005, 18:22
Temat postu: Mały problemik
Witam
Próbuję dołączyć nowy post do dyskusji o Kanonierce,..
Niestety zamiast nowego, system wrzuca to jako kontynuację ostatniej wypowiedzi.
Poproszę kogoś o pomoc. Dowód rzeczowy w dyskusji o naszych wrakach na końcu tematu Kanonierka, dozorowiec,.....
Pozdrawiam
:asthanos:

Dorota i Wojtek - 09-01-2005, 00:47

Witaj!
Jeżeli piszesz coś w temacie, w którym jesteś autorem ostatniego posta - to niestety Twoja nowa wypowiedź nie będzie widoczna jako kolejna, nowa informacja, a jako kontynuacja poprzedniej - potrzebny jest "przerywnik" w postaci wypowiedzi innej mniej lub bardziej zainteresowanej tematem osoby... ;-)

:wave:

mariulo - 09-01-2005, 20:36

Witam
Dzięki, właśnie tego się spodziewałem.
Może w takim razie wstawicie coś.
Dzieki
Pozdrawiam
:asthanos:

DarekS - 09-01-2005, 23:12

To ma swoj sens poniewaz nie zakladam, ze ktos na swoj wlasny post odpowiada, dlatego w momencie jak ktos zamiesi posta i pisze ponownie poki nikt inny glosu nie zabral to automatycznie dopisuje to wszystko do poprzedniego posta.
Ma to swoje uzasadnienie i logike, przynajmniej mi sie tak wydaje.

Hubert Mazurek - 10-01-2005, 11:30

DarekS napisał/a:
To ma swoj sens poniewaz nie zakladam, ze ktos na swoj wlasny post odpowiada, dlatego w momencie jak ktos zamiesi posta i pisze ponownie poki nikt inny glosu nie zabral to automatycznie dopisuje to wszystko do poprzedniego posta.
Ma to swoje uzasadnienie i logike, przynajmniej mi sie tak wydaje.

To jest oczywiście dobre założenie, ale ma jedną wadę, w części "wraki warunki pod wodą" i "jeziora warunki pod wodą". Wynika to z tego, że często między postami mija np dwa miesiące i nikt w danym miejscu nie nurkował więc nie ma wpisów. Jeśli ja chcę wpisać kolejne warunki posty uparcie się łączą :) Robi się problem, bo przynajmniej ja dla porządku zawsze w temacie wpisuję z jakiego dnia są to warunki. A jak posty się łączą powstaje zlepek. Więc często muszę prosić kogoś kto z nami nurkował aby wpisał. :(