qrcze...jestem pod wrazeniem ;] styl semi blue rlz ;] i jest to czego mi brakowało-szybka odpowiedz... ;] posty sie kasowaly jak i mnie wywalalo,a pozniej nie mialam cierpliwosci pisac jeszcze raz...szybka odpowiedz to jest to ;] jestem za ;]
pzrd
Wysłany: 06-10-2004, 23:02
Będę wdzięczny za wszelkie uwagi. Zastanawiam się również czy nie powinna być jako strona główna strona portalu, a nie forum. Obecnie na portal można wejść klikając w baner forum.
Darel, DarekS
jestem pod wrażeniem, nowe forum wygląda rewelacyjnie i ma dużo lepszą funkcjonalność.
Jeśli chodzi o stronę startową, to wiem że użytkownicy forum mnie zlinczują, ale z czysto marketingowego podejścia, to jeśli na stronie portalu chcesz umieszczać reklamy banery i inne komercyjne rzeczy, to daj "portal" jako stronę startową.
Kto będzie chciał, to sobie zapisze w adresach stronę z "Forum" i od niej będize zaczynał, a wszyscy nowi, którzy tu trafią będą zaczynali od "portalu", a dzięki temu oglądalność (i skuteczność) reklam będzie lepsza.
Mozna podejrzec nie tylko kto i jak dlugo jest na Forum, ale nawet co robi....
Jako "expert" komputerowy nieśmiało pytam- JAK TO SIĘ ROBI?
Masz dwie opcje. albo na portalu jest link "kto jest na Forum" i wtedy wszystko zobaczysz. Albo na forum najedz myszka na osoby, ktore wlasnie sa na Forum i sam zobaczysz co ci sie pokaze......
Mania
Radol,
Arturowi z zasady nic sie nigdy nie podoba, wiec nie wiele chyba mozna na to poradzic....
Ale Artur przejdz z portalu na Forum i zobaczysz czy widzisz to co chcesz widziec
Mania
chodzi o to że kiedyś były wszystkie tematy i skrót "FORUM" w tym miejscu gdzie jest zalogój się, i informacja o nowych wiadomościach, pod spodem było okno z różnymi wątkami ze wszystkich tematów a teraz tego nie ma - lub ja tego nie mam
Czołem.
Nowy wygląd FN jest jak dla mnie OK.
Widzę że znowu powróciły stopnie "starszeństwa" przy osobach piszących.
Kiedyś ktoś to zdjął i uważam że słusznie zrobił.
Wracając do strony głównej proponowałbym Darkowi jako startową użyć portalu.
Stali bywalcy nie będą mieli problemu żeby czytac i pisać nadal na FN.
A dla nowo odwiedzających uważam że takie rozwiązanie będzie lepsze.
No i na pierwszej stronie są dobrze widoczne banery reklamowe.
Mania powiem grzecznie "odczep się" nie wiem skąd wysnułaś wniosek że ciagle lub nigdy mi się coś nie podoba - może jakiś przykład?
Ja tylko piszę że poprzednio jak wchodziłem tak jak teraz to miałem inny widok na kompie i bardziej mi sie to podobało bo było jasne co kto napisał, a teraz nie mogę znaleść skrótu FORUM jest
FAQ szukaj ........ Album, Chat
ale nie ma forum gdzie po kliknięciu pokazywały mi się ostatnie tematy dyskusji ze wszystkich "gróp" takich jak np. technika, czy forum ogólne i tyle
Wysłany: 07-10-2004, 12:14 Re: możer co mi nie chodzi
Artur1234 napisał/a:
chodzi o to że kiedyś były wszystkie tematy i skrót "FORUM" w tym miejscu gdzie jest zalogój się, i informacja o nowych wiadomościach, pod spodem było okno z różnymi wątkami ze wszystkich tematów a teraz tego nie ma - lub ja tego nie mam
pozdrawiam
Artur
W zasadzie to wszystko jest na portalu. Nowe posty tez sie pojawiaja, tylko nie pokazuje kto je napisal - jak bylo poprzednio. Posty tez sa na stronie portalu. Z portalu masz przejsice na Forum (na gorze) i wtedy wchodzisz na strone Forum.
Artur trzeba byc otwartym na nowosci i troszke poszukac.....
Mania
Wysłany: 07-10-2004, 12:36
Ja również jestem ciekaw co to za wskaźniki, a co do stopni to o ile pamiętam była na ten temat dawno temu dyskusja, wydawało się że wszyscy doszli do pewnego konsensusu:(
Czy coś się zmieniło, jeśli tak to co?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko