Witam
Próbuję dołączyć nowy post do dyskusji o Kanonierce,..
Niestety zamiast nowego, system wrzuca to jako kontynuację ostatniej wypowiedzi.
Poproszę kogoś o pomoc. Dowód rzeczowy w dyskusji o naszych wrakach na końcu tematu Kanonierka, dozorowiec,.....
Pozdrawiam
Witaj!
Jeżeli piszesz coś w temacie, w którym jesteś autorem ostatniego posta - to niestety Twoja nowa wypowiedź nie będzie widoczna jako kolejna, nowa informacja, a jako kontynuacja poprzedniej - potrzebny jest "przerywnik" w postaci wypowiedzi innej mniej lub bardziej zainteresowanej tematem osoby...
Wysłany: 09-01-2005, 23:12
To ma swoj sens poniewaz nie zakladam, ze ktos na swoj wlasny post odpowiada, dlatego w momencie jak ktos zamiesi posta i pisze ponownie poki nikt inny glosu nie zabral to automatycznie dopisuje to wszystko do poprzedniego posta.
Ma to swoje uzasadnienie i logike, przynajmniej mi sie tak wydaje.
Wysłany: 10-01-2005, 11:30
DarekS napisał/a:
To ma swoj sens poniewaz nie zakladam, ze ktos na swoj wlasny post odpowiada, dlatego w momencie jak ktos zamiesi posta i pisze ponownie poki nikt inny glosu nie zabral to automatycznie dopisuje to wszystko do poprzedniego posta.
Ma to swoje uzasadnienie i logike, przynajmniej mi sie tak wydaje.
To jest oczywiście dobre założenie, ale ma jedną wadę, w części "wraki warunki pod wodą" i "jeziora warunki pod wodą". Wynika to z tego, że często między postami mija np dwa miesiące i nikt w danym miejscu nie nurkował więc nie ma wpisów. Jeśli ja chcę wpisać kolejne warunki posty uparcie się łączą Robi się problem, bo przynajmniej ja dla porządku zawsze w temacie wpisuję z jakiego dnia są to warunki. A jak posty się łączą powstaje zlepek. Więc często muszę prosić kogoś kto z nami nurkował aby wpisał.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko