Strona Główna FORUM-NURAS
Froum dla nurkujących i nie tylko ...

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy    KalendarzKalendarz
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat

Poprzedni temat «» Następny temat
znalazlem latarke
Autor Wiadomość
Swist 

Stopień: TMX OC, CCR
Kraj:
Poland

Wysłany: 14-11-2004, 23:51   znalazlem latarke

nie wiem gdzie to wstawic wiec na ogolny. jak zle to prosba do moderatora o przeniesienie.

znalazlem w sobote laterke w czasie nurkowania na tralowcu (zwanym czasem dozorowcem) - to ten na 40m kolo wejscia do portu na Helu. latarka Mares Lucilla czeka na swojego prawowitego wlasciciele - jeszcze swieci :)
sadzac po stanie lezala na dnie jekies 2 miesiace. czyli z tych wakacji.

osoba ktora uwaza siebie za wlasciciela prosze o kontakt na priv
Pozdrawiam

yogi
[Usunięty]

Wysłany: 15-11-2004, 00:10   

witam Swist
moje słowa uznania za prawdziwą kolezeńską uczciwość,dziś coraz rzadziej słychać o takich postawach
mam nadzieję ze własciciel sie znajdzie
pozdrawiam yogi

onufry 

Kraj:
Poland

Wysłany: 15-11-2004, 02:11   

ja ostatnio zgubiłem 5kg balastu w kretowinach chetnie odbiore jezeli ktos znalazl

Swist 

Kraj:
Poland

Wysłany: 16-11-2004, 00:05   

balastu nie znalazlem.
mam nadzieje ze jak ja cos przypadkiem zgubie to moze ktos to znajdzie i zwroci mi :)
moze jestem naiwny :?:

Pozdrawiam

maczaty
[Usunięty]

Wysłany: 16-11-2004, 15:48   

Niegłupią rzeczą jest zostawianie na fantach znaków szczególnych - niekoniecznie adresu z PESELem i NIPem :mrgreen: , ale np. jakichś delikatnych skaryfikacji ułatwiających późniejszy powrót na rodziny łono :22:

Ja tam na swoim szpeju wydrapałem parę pentagramów :asthanos:

;-)

Swist 

Kraj:
Poland

Wysłany: 16-11-2004, 21:31   

ta latarka ma pewna ceche baaaaaaardzo charakterystyczna. wiec jesli ktos sie znajdzie i opisze to "cos" to bede pewny ze oddaje ją wlascicielowi :lol: :lol: :mrgreen: :lol: :lol:
Pozdrawiam

Przemek 

Stopień: DM+dry suit+nitrox
Kraj:
Poland

Wysłany: 17-11-2004, 00:39   

swist, gratuluje
miejmy nadzieje że nie jesteś naiwny bo i ja wierze że jak coś zgubię to może ktoś to nzjadzie i odda....
niemniej jednak fajnie że przynajmniej w naszym środwisku nirmalnym jets pomoc innym :)

Whiskey 

Stopień: blue label
Kraj:
Poland

Wysłany: 17-11-2004, 13:24   

toz to prawie bohaterska postawa...
szczerze, czytajac ten post, spodziewalem sie innego zakonczenia, typu:

znalazlem dzialajaca latarke maresa na tralowcu. Poprzedniemu wlascicielowi serdecznie dziekuje i pozdrawiam :mrgreen:

Pitt_M 

Stopień: jest ;)
Kraj:
Poland

Wysłany: 17-11-2004, 13:55   

onufry napisał/a:
ja ostatnio zgubiłem 5kg balastu w kretowinach chetnie odbiore jezeli ktos znalazl

Witam !
Ja co prawda nie znalazłem w "Kreciku" balastu ale znalazłem końską czaszkę :22: jeżeli ktoś zgubił to leży tam pewno do dziś - nie zabierałem :20:

onufry 

Kraj:
Poland

Wysłany: 17-11-2004, 14:02   

Pitt_M napisał/a:
onufry napisał/a:

Witam !
Ja co prawda nie znalazłem w "Kreciku" balastu ale znalazłem końską czaszkę :22: jeżeli ktoś zgubił to leży tam pewno do dziś - nie zabierałem :20:

Ja zgubilem po drugiej strone polwyspu przy bazie "Vertigo"...

Pitt_M 

Stopień: jest ;)
Kraj:
Poland

Wysłany: 17-11-2004, 17:45   

onufry napisał/a:

Ja zgubilem po drugiej strone polwyspu przy bazie "Vertigo"...

Witam
Możemy jechać wyciągnąć - tylko musimy się pospieszyć bo dysponuję tylko mokrą pianką i po 15 minutach w wodzie rozum mi zamarza :22: i kto wie jakie głupoty poczynię :20:

Pozdrawiam

Hubert Mazurek 

Kraj:
Poland

Wysłany: 18-11-2004, 12:44   Re: znalazlem latarke

Swist napisał/a:
nie wiem gdzie to wstawic wiec na ogolny. jak zle to prosba do moderatora o przeniesienie.

znalazlem w sobote laterke w czasie nurkowania na tralowcu (zwanym czasem dozorowcem) - to ten na 40m kolo wejscia do portu na Helu. latarka Mares Lucilla czeka na swojego prawowitego wlasciciele - jeszcze swieci :)
sadzac po stanie lezala na dnie jekies 2 miesiace. czyli z tych wakacji.

osoba ktora uwaza siebie za wlasciciela prosze o kontakt na priv
Pozdrawiam

...a mówiłeś na Hestii, że oddasz po odliczeniu kosztów wydobycia :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Swist 

Kraj:
Poland

Wysłany: 19-11-2004, 00:01   

o nie to powiedzial ktos inny ( nie pamietam juz kto ) ja tylko powiedzialem ze nie chce doplacac do kosztow wysylki do wlasciciela....a na piwo w ramach znaleznego sie nie obraze...tylko jak narazie nikt nie chce odzyskac latarki...wiec z piwa tez nici :(

Pozdrawiam

Hubert Mazurek 

Kraj:
Poland

Wysłany: 19-11-2004, 10:44   

Trzeba poczekać, aż wieść się rozejdzie. Może właściciel nie zagląda na Forum.
Gorzej jeśli już nie kocha swojej latarki :)

Swist 

Kraj:
Poland

Wysłany: 19-11-2004, 18:45   

Hubert Mazurek napisał/a:

Gorzej jeśli już nie kocha swojej latarki :)

W ostatecznosci ja ją mogę pokochać...co by raz na jakis czas tez sobie zanurkowała :mrgreen:

Pozdrawiam

Silesian 

Stopień: Średni z dodatkami
Kraj:
Poland

Wysłany: 20-11-2004, 22:21   

Apropos uczciwości i uczciwych. Zaginęła ostatnio bojka deco na Koparkach. Wypadła z pokrowca. Nie znalazł ktoś?

Chopin 

Stopień: spiryt blender 99%
Kraj:
Antigu and Barbuda

Wysłany: 21-11-2004, 13:59   

a balast pozostawiony przez kogoś na III zlocie jeszcze jeździ u mnie w bagażniku i nikt się po niego nie zgłasza... heheheh po jakim czasie taka zguba przechodzi na własność znalazcy...? (może to zdanie zmobilizuje zapominalskiego do kontaktu ze mną - e-moll@wp.pl, Skype: greg-moll)

Chopin

Sonny 

Stopień: Modny bo z IANTD :)
Kraj:
Poland

Wysłany: 25-11-2004, 22:42   

Chopin jesli sie nie myle to ten balas nalezy do Ukuska...

Chopin 

Stopień: spiryt blender 99%
Kraj:
Antigu and Barbuda

Wysłany: 26-11-2004, 22:26   

no więc Ukusek - czekam na kontakt...

Dodaj do: Wypowiedź dla Wykop  Wypowiedź dla Facebook  Wypowiedź dla Wyczaj.to  Wypowiedź dla Gwar  Wypowiedź dla Delicious  Wypowiedź dla Digg  Wypowiedź dla Furl  Wypowiedź dla Google  Wypowiedź dla Magnolia  Wypowiedź dla Reddit  Wypowiedź dla Simpy  Wypowiedź dla Slashdot  Wypowiedź dla Technorati  Wypowiedź dla YahooMyWeb
Odpowiedz do tematu