Strona Główna FORUM-NURAS
Froum dla nurkujących i nie tylko ...

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy    KalendarzKalendarz
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: DarekS
05-12-2011, 19:20
Nowa ikonka - SPONSOR FN
Autor Wiadomość
Art 

Wysłany: 16-10-2004, 14:22   Nowa ikonka - SPONSOR FN

Jak pewnie część z Was zauważyła pokazała się nowa ikona przedstawiająca 4 x 5zł i podpis sponsor FN. Postanowiliśmy w ten sposób „uhonorować” osoby które wspomagają wolnymi datkami (każdy w stopniu na jaki pozwala jego budżet) Forum Nuras.

Informacja przy nicku będzie na bieżąco uzupełniana przez DarkaS na podstawie wpłat na konto bądź innych darowizn na rzecz FN – mogę oczywiście występować drobne opóźnienia związane z przepływem informacji których niestety nie unikniemy.
Jeśli ktoś wpłacił pieniądze a nie ma ikonki przez kilka dni proszę o kontakt z DarkiemS.

Będzie jeszcze kilka innych zmian związanych z założeniem fundacji (miejmy nadzieję w niedługim już czasie) i utrzymaniem forum ale to w późniejszym terminie.

Pozdrawiam

kjar 

Stopień: MSD
Kraj:
Poland

Wysłany: 17-10-2004, 16:12   

Tak się zastanawiam, dlaczego DarekS nie jest uhonorowany ikonką sponsora :eek:
W końcu to on, jak na razie, najmocniej sponsorował FN. Wnoszę o korektę tej niesprawiedliwości.

maczaty
[Usunięty]

Wysłany: 18-10-2004, 10:28   

Cytat:
Jak pewnie część z Was zauważyła pokazała się nowa ikona przedstawiająca 5zł

ja tam widzę 20 :22:

Pewi 

Stopień: AOWD, AENxD
Kraj:
Poland

Wysłany: 20-10-2004, 13:19   sponsor FN

Może kilka informacji jak można sponsorować FN, jakieś konto? jakiś bank? jakiś adres?
Pewi

Mania 

Stopień: ale o co chodzi?
Kraj:
Poland

Wysłany: 20-10-2004, 13:48   

Wszystko jest tutaj:
http://www.forum.jds.pl/viewtopic.php?t=4450
Mania

baca 

Kraj:
Poland

Wysłany: 25-11-2004, 15:42   

Mamm pytanko w sprawie sponsorów ... 04-11-2004 przesłałem pieniążki na wskazane konto a nadal nie mam ikonki :???: Czyżby nie dotarły ?? Miałem pewne problemy z bankiem obsługującym moje konto więc niewykluczone że coś znowu poknocili...

No chyba że za mało ... dopłacę :mrgreen: :mrgreen:

Poza tym miło jest być wyróżnionym

Pozdrawiam

baca

maczaty
[Usunięty]

Wysłany: 25-11-2004, 16:09   

nie stresuj się, ja też nie mam i nie pękam :balloon:

Silesian 

Stopień: Średni z dodatkami
Kraj:
Poland

Wysłany: 25-11-2004, 21:08   

...i ja.

Sonny 

Stopień: Modny bo z IANTD :)
Kraj:
Poland

Wysłany: 25-11-2004, 22:24   

Panowie...skromnym trzeba byc..ja tez wyslalem kase ikonki nie mam i miec nie chce...kase wyslalem nie dla ikonki ale by pomoc Darkowi w utrzymaniu Forum...bo przeciez o to chodzi a nie o jakis ikonke czterech 5zlotowek...

DarekS 

Stopień: prawie OWD
Kraj:
Poland

Wysłany: 25-11-2004, 22:30   

kjar napisał/a:
Tak się zastanawiam, dlaczego DarekS nie jest uhonorowany ikonką sponsora :eek:
W końcu to on, jak na razie, najmocniej sponsorował FN. Wnoszę o korektę tej niesprawiedliwości.

Ja mam też ikonkę, zobacz w moim profilu.
Czekam na resztę danych odnośnie wpłat. Ci którzy wpłacili a nie maja ikonki sponsora proszę o kontakt na PW z podaniem nazwiska który widnieje na przelewie.

kjar 

Stopień: MSD
Kraj:
Poland

Wysłany: 25-11-2004, 22:46   

DarekS napisał/a:
Ja mam też ikonkę, zobacz w moim profilu.

Patrzę i patrzę i nie widzę :???:

Jedyne co zaobserwowałem, to że co kilka dni zmieniasz swój Avatar. Czyżby problemy z tożsamością :22: :22: :22:

DarekS 

Stopień: prawie OWD
Kraj:
Poland

Wysłany: 25-11-2004, 22:48   

Wlaśnie to jest moja ikona ;-)

Piotr - Malediwy 

Stopień: DM
Kraj:
Poland

Wysłany: 25-11-2004, 23:06   

A ja mam fakturę! :lol: Tylko nie wiem po co :lol: Wspominałem, żeby jej nie przysyłać. Teraz się zrzekam ikonki bo po odjęciu kosztów podatku i wysłania faktury, skromna kwota którą zdecydowałem się przekazać znacznie zmalała... :lol:

Chyba, że zrobię kolejny przelew...

baca 

Kraj:
Poland

Wysłany: 26-11-2004, 00:09   

Sonny napisał/a:
Panowie...skromnym trzeba byc..ja tez wyslalem kase ikonki nie mam i miec nie chce...kase wyslalem nie dla ikonki ale by pomoc Darkowi w utrzymaniu Forum...bo przeciez o to chodzi a nie o jakis ikonke czterech 5zlotowek...

Oczywiście że nie chodzi o ikonkę ... chociaż osoby których jej nie mają mogłyby ja uzyskać za pomoca drobnej wpłaty, która by pokryła koszty utrzymania Forum...
Bo w takim razie po co była uruchomiona opcja ikony pięciozłotówek ??
Bardzo mnie cieszy że mogę pomagać utrzymywać Forum i chcę aby więcej osób się do tego dołączyło...
A skromnośc pozostawiam mnichom...

baca

maczaty
[Usunięty]

Wysłany: 26-11-2004, 10:32   

o w dziuplę, trzeba było cicho siedzieć - a tak zostałem się za honorowego krwawicodawcę :maniac:

:balloon:

waldo 

Stopień: IANTD
Kraj:
Poland

Wysłany: 26-11-2004, 11:03   

baca napisał/a:
... chociaż osoby których jej nie mają mogłyby ja uzyskać za pomoca drobnej wpłaty, która by pokryła koszty utrzymania Forum...
Bo w takim razie po co była uruchomiona opcja ikony pięciozłotówek ??

Czy na pewno dobrze przeczytałeś post, na który odpisałeś ? ;-)

Silesian 

Stopień: Średni z dodatkami
Kraj:
Poland

Wysłany: 26-11-2004, 11:09   

...jak miło :22:

baca 

Kraj:
Poland

Wysłany: 26-11-2004, 12:02   

waldo napisał/a:
Czy na pewno dobrze przeczytałeś post, na który odpisałeś ? ;-)

Przeczytałem dobrze ... widać nie zrozumiałem intencji piszącego... :sad:
Swoją drogą nie zrozumiałem widać także tego http://forum.jds.pl/viewtopic.php?t=4491 postu... :sad:
Przepraszam że jestem nieskromny ... :oops:

baca

Dodaj do: Wypowiedź dla Wykop  Wypowiedź dla Facebook  Wypowiedź dla Wyczaj.to  Wypowiedź dla Gwar  Wypowiedź dla Delicious  Wypowiedź dla Digg  Wypowiedź dla Furl  Wypowiedź dla Google  Wypowiedź dla Magnolia  Wypowiedź dla Reddit  Wypowiedź dla Simpy  Wypowiedź dla Slashdot  Wypowiedź dla Technorati  Wypowiedź dla YahooMyWeb
Odpowiedz do tematu