no i słynna V... ( która zamieszcza ogłoszenia z wyjazdani - oczywiście ona może ) a o innych nie wspomnie bo widzę że pewne osoby są traktowane wyjątkowo !!!!
Zauwaz ze Motyll ma ostrzezenie i jak chcesz to zobacz za co.
Motyll wystawiajac nawet sprzet nie pisze ze ma tego w ilosci hurtowej.
Odnosnie V to cos slyszalem ze niemcy podczas II wojny cos kombinowali ale bylo to V1 i V2 samego V nie bylo wiec moze laskawie napisz co masz na mysli piszac "V"
AQUAMANIA [Usunięty]
Wysłany: 07-03-2005, 17:05
To prosze czytać moje ogłoszenia uważnie bo nic nie pisałem o ilościach hurtowych. Napisałem że skafandry są w cenach hurtowych - czyli sprzedaję je BEZ ZAROBKU !!!!
Czy teraz to jest jasne i zrozumiałe.
A chodzi mi o Victorię travel która notorycznie umieszcza ogłoszenia o wyjazdach - ja nie mam oczywiście nic przeciwko ale skoro innym tego robić nie można to już przegięcie ( czy to jakiś potajemny układ ?? )
Zauwaz ze Viktoria ma tez baner za ktory zreszta placi i dzieki temu moze zamieszczac ogloszenia komercyjne w dziale REKLAMA
AQUAMANIA [Usunięty]
Wysłany: 07-03-2005, 17:16
widze że ktoś ma zamydlone oczy i nie zauważa pewnych rzeczy które pokazuje mu sie nawet palcem, wiec może inaczej - co i w jaki sposób mam napisać żeby moje ogłoszenie nie zostało usunięte ?
Sama forma komisu opiera sie na sprzedazy rzeczy zbednych, najczesciej uzywanych. Ciezko jest upilnowac wszystkiego ale dzieki Tobie juz kolejny uzytkownik FN otrzyma ostrzezenie
Jezeli chcesz sprzedawac sprzet tak jak to robisz do tej pory skontaktuj sie z adminem i ustal jasne zasady.
AQUAMANIA [Usunięty]
Wysłany: 07-03-2005, 17:35
Do tej pory myślałem że każdy użytkownik forum traktowany jest tak samo - ale dziś już tego powiedzieć nie mogę ! Nie chodzi mi o karanie jednej osoby tylko o ustalenie jasnych zasad których bedzie przestrzegał każdy bez wyjątku i znajomości.
Myślałem że skoro zalega mi kilka nowiuteńkich skafandrów to wystawiając je w dziale komis ktoś sie ucieszy i kupi je okazjonalnie ( bez mojego zarobku ) no ale tak sie nie stanie bo komuś to przeszkadza ( nieuczciwa konkurencja ?? ). NIE TO NIE !!!!
Wysłany: 08-03-2005, 09:27
To może spróbuję wyjaśnić Tobie problem tak jak go rozumiem -nie jesteś prywatną osobą-jesteś firmą, która zajmuje się m.innymi handlem sprzętem nurkowym.
Wobec tego możesz umieszczać swoje ogłoszenia w komercyjnym dziale reklama.
Jeśli wykupisz baner reklamowy firmy- bedziesz mógł umieszczać swe ogłoszenia na specjalnych zasadach. - wszystko to musisz uzgodnić z adminem- np. na PW.
Komis jest dla osób prywatnych , które chcą coś sprzedać, wymienić itd. i jest to z reguły sprzęt używany- nowy gdy kupił, dostał coś co mu nie pasuje.
p.s. sprzedaż po cenach hurtowych jest często dla firmy wycofaniem wkładu finansowego w nietrafiony zakup.
AQUAMANIA [Usunięty]
Wysłany: 08-03-2005, 11:10
To dlaczego niektórzy użytkownicy forum traktowani są inaczej ??
Inaczej sa traktowani ci uzytkownicy Forum, ktorzy zaplacili za reklame - w zwiazku z tym maja wieksze prawa. Oczywiscie zdarza sie, ze moderatorzy czegos nie zobacza - ostatecznie nie jestesmy w stanie non - stop kontrolowac FN. Jesli cos budzi Twoje watpliwosci - daj komus z nas znac.
Moja propozycja - skontaktuj sie z Adminem - on zna ceny reklam (nie sa to jakies wygorowane kwoty).
Zeby jeszcze bardzoiej uproscic to co napisal nuras5 - zabronione sa posty, ktore na liscie musialbys opatrzec okresleniem [market]. A Twoje takie okreslenie musialyby miec gdyz nie sprzedajesz wlasnego sprzetu, tylko sprzet nalezacy do klubu i sklepu.
Mania
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko