| |
FORUM-NURAS Froum dla nurkuj?cych i nie tylko ... |
 |
NURKOWANIE REKREACYJNE - Wrak KT-12 (Sardynia) - Filmik
Slawek Packo - 14-09-2009, 08:39 Temat postu: Wrak KT-12 (Sardynia) - Filmik Filmik z tego wraku: KT-12
pozdrawiam
TomekP - 14-09-2009, 18:27
Jak zwykle bardzo profesjonalnie nakręcony film
Gratulejszyn
Slawek Packo - 15-09-2009, 13:25
| Plotek napisał/a: | | profesjonalnie nakręcony film |
Tu bym się nie zgodził. Te filmy maja pozostać amatorką. Bez wielkich wstępów i zawiłych komentarzy. Raczej impresje podwodne do oglądania przez nurków. Nie nurków na pewno one nie zainteresują.
TomekP - 15-09-2009, 13:37
| Slawek Packo napisał/a: | | Tu bym się nie zgodził. Te filmy maja pozostać amatorką. |
Lubię oglądać filmy o nurkowaniu, szczególnie z miejsc w których zapewne nigdy nie będę. W sieci można znaleźć wiele tego typu amatorskich filmów. Jesteś wśród pięciu autorów filmów, których filmy w zdecydowanej większości oglądam z przyjemnością. Pozostałe amatorskie produkcje ciężko się ogląda. Dlatego śmiem twierdzić, że na tle populacji amatorów podwodnego kręcenia Twoja amatorszczyzna wygląda profesjonalnie i jednocześnie nie komercyjnie i jako takie są dla mnie
| Slawek Packo napisał/a: | | impresje podwodne do oglądania przez nurków. |
ogrod - 15-09-2009, 14:04
| Slawek Packo napisał/a: | | Tu bym się nie zgodził. Te filmy maja pozostać amatorką. |
Mimo Twojego skromnego zdania to wlasnie z Twoich filmow uczyc sie mozna filmowania podwodnego i mysle, ze nie tylko ja to robie. Juz nawet nie komentuje Twoich fiolmow, bo nie ma sensu sie powtarzac.
| Slawek Packo napisał/a: | | Nie nurków na pewno one nie zainteresują |
Sztuka jest by nurkow zainteresowaly.
Dany - 15-09-2009, 16:41
fajny
Slawek Packo - 15-09-2009, 17:28
| Plotek napisał/a: | | Twoja amatorszczyzna wygląda profesjonalnie i jednocześnie nie komercyjnie i jako takie są dla mnie | Miło słyszeć, dziękuję. | ogrod napisał/a: | | Juz nawet nie komentuje Twoich fiolmow, bo nie ma sensu sie powtarzac. | Widzę w statystyce ile osób ściąga je z sieci to to chyba najlepszy dla mnie komentarz
Pozdrawiam
kurek - 16-09-2009, 11:30
Witaj.
Super fajny i chyba bez włączonego światła.
Czekam na materiał jaskiniowy z Sardynii.
Slawek Packo - 16-09-2009, 13:04
| kurek napisał/a: | | i chyba bez włączonego światła. | Światło było włączone cały czas, ale widać to tylko w bliskich ujęciach. | kurek napisał/a: | | Czekam na materiał jaskiniowy z Sardynii. | Troszkę cierpliwości. Premiera najprawdopodobniej na 3KT w Cetniewie a dopiero potem w internecie.
|
|