FORUM-NURAS
Froum dla nurkujących i nie tylko ...

NURKOWANIE REKREACYJNE - [PROSBA] poszukuje baz na Malcie

aquadive - 03-01-2004, 23:07
Temat postu: [PROSBA] poszukuje baz na Malcie
Witam Szanowne Grono Nurkowe!

Wybieram się na Maltę. Proszę o wskazanie godnych polecenia baz i miejsc nurkowych zarówno na Malcie i na Gozo.

Z góry dziękuję

Michal

Bania - 05-01-2004, 16:25

www.maltaqua.com

w ST.Pauls Bay - nurkuja wszedzie, godna polecenia, nurkuja na Gozo w Blue Hole i Inland Sea rowniez, bardzo porfesjonalni
Polecam

Bania

Mrówa - 01-04-2004, 22:44

Ja także nurkowałem z Maltaquą . Są w zasadzie najlepszą i największą bazą w st. pauls Bay . Niemniej ja jako turysta troszke biedniejszy wykupiłem pakiet w innej bazie (do wyboru do koloru jest ich nieraz nawet kilka na jednej ulicy trzeba poszukać najlepszej oferty ) a u nich dokupowałem tylko pojedyńcze nurki w chwilach gdy moja baza główna miała przestoje zwiazane np . z prowadzeniem kursów. dzieki tej metodzie można znacznie zaoszczędzić i nurkowac codziennie a przeciez o to chodzi :mrgreen: Pozdrawiam
Aston - 02-04-2004, 00:56

:wave:

Hej!

Polecam baze w St. Paulus - sa dobrze zorganizowani i profesjonalni. W stolicy praktycznie nie ma czego szukac jezeli chodzi o nurkowanie. Jedyne co jest interesujace to szybkie polaczenie katamaranem z Gozo. Oczywiscie polecam przejazdzke legendarnymi autobusami maltanskimi, ktore wygladaj jakby je ktos z Indii ukradl. Jezeli Ci sie uda warto odwiedzic najmniejsza wyspe Comino.
W przypadku innych pytanek chetnie pomoge. :)
:wave: :wave:

ferret - 06-04-2004, 12:37

Hej,

Osobiscie polecam Moby Dives na Gozo (Xlendi) jak rowniez St. Andrews Divers Cove, tez w Xlendi.

Pozdrawiam,
Maciej