|
FORUM-NURAS Froum dla nurkujących i nie tylko ... |
 |
NURKOWANIE REKREACYJNE - [PROSBA] poszukuje baz na Malcie
aquadive - 03-01-2004, 23:07 Temat postu: [PROSBA] poszukuje baz na Malcie Witam Szanowne Grono Nurkowe!
Wybieram się na Maltę. Proszę o wskazanie godnych polecenia baz i miejsc nurkowych zarówno na Malcie i na Gozo.
Z góry dziękuję
Michal
Bania - 05-01-2004, 16:25
www.maltaqua.com
w ST.Pauls Bay - nurkuja wszedzie, godna polecenia, nurkuja na Gozo w Blue Hole i Inland Sea rowniez, bardzo porfesjonalni
Polecam
Bania
Mrówa - 01-04-2004, 22:44
Ja także nurkowałem z Maltaquą . Są w zasadzie najlepszą i największą bazą w st. pauls Bay . Niemniej ja jako turysta troszke biedniejszy wykupiłem pakiet w innej bazie (do wyboru do koloru jest ich nieraz nawet kilka na jednej ulicy trzeba poszukać najlepszej oferty ) a u nich dokupowałem tylko pojedyńcze nurki w chwilach gdy moja baza główna miała przestoje zwiazane np . z prowadzeniem kursów. dzieki tej metodzie można znacznie zaoszczędzić i nurkowac codziennie a przeciez o to chodzi Pozdrawiam
Aston - 02-04-2004, 00:56
Hej!
Polecam baze w St. Paulus - sa dobrze zorganizowani i profesjonalni. W stolicy praktycznie nie ma czego szukac jezeli chodzi o nurkowanie. Jedyne co jest interesujace to szybkie polaczenie katamaranem z Gozo. Oczywiscie polecam przejazdzke legendarnymi autobusami maltanskimi, ktore wygladaj jakby je ktos z Indii ukradl. Jezeli Ci sie uda warto odwiedzic najmniejsza wyspe Comino.
W przypadku innych pytanek chetnie pomoge.
ferret - 06-04-2004, 12:37
Hej,
Osobiscie polecam Moby Dives na Gozo (Xlendi) jak rowniez St. Andrews Divers Cove, tez w Xlendi.
Pozdrawiam,
Maciej
|
|