| |
FORUM-NURAS Froum dla nurkuj?cych i nie tylko ... |
 |
TECHNIKA NURKOWANIA I SPRZĘT - poszukuję kompas cyfrowy
Bruno - 18-03-2004, 06:04 Temat postu: poszukuję kompas cyfrowy Cześć, potrzebuję kompas cyfrowy (najchętniej ze stoperem), ale nie mogę znaleźć nic takiego - proszę o jakieś informacje (nazwy modeli, doświadczenia z nimi związane)
Dzięki.
kazimierz - 18-03-2004, 08:31 Temat postu: kompas taki tam opis Cyfrowy Kompas
True Track
Elektroniczny kompas True Track wprowadza kolejny wymiar w podwodnej nawigacji. Mikroprocesorowa pamięć umożliwia uprzednie zaplanowanie nawigacji z uwzględnieniem do 9 oddzielnych współrzędnych oraz zapamiętani kursu powrotnego. Programowanie tego kompasu jest bardzo proste a odpowiednie ustawienia mogą być dokonane już pod wodą, nawet w grubych rękawicach. Aby ułatwić odczytywanie kompasu podczas nocnych nurkowań wyposażono go w luminescencyjny ekran.
Mikroprocesorowa technologia
Model na rękę lub możliwość montażu konsoli 3
Możliwość programowania pod wodą
pozdrawiam kazik
ocn - 18-03-2004, 13:40
True Track niestety model ten od 2 lat nie jest w ofercie Scubapro.
Kosztował okolo 600 -700 zł
Zostaje szukac gdzies na wyprzedażach.
O innych tego typu cyfrowych modelach nie słyszałem
ocn
kazimierz - 18-03-2004, 14:09
i to prawda aja mam do sprzedania za 550zł
Aston - 19-03-2004, 01:12
chyba mnie "troszke" ta propozycja interesuje
ale oddaje pierwszenstwo Bruno - jeżeli on sie nie zdecyduje pisze sie na te sztuke
Bruno - 19-03-2004, 02:26
Dzięki za odpowiedzi - ale to forum szybko działa .
Kazimierz, jestem bardzo zaiteresowany i będę teraz w środa-piatek na kursie patofizjologii w Gdyni , więc się super składa. Zresztą na email Ci podeslę swoje dane, to się skontaktujemy już na miejscu.
Jeszcze raz dzięki i ....
... sorry Aston, ale "nabiegałem się" za tym w internecie tyle, że z radościa skorzystam z pierszeństwa
kazimierz - 19-03-2004, 08:09
no wiecie jak jest rozmnozyc to sie go nie da:(((
wiec kto pierwszy ten lepszy
namiary do mnie
501 332 860
bazanurkowa@diesel.com.pl
pozdrawiam kazik
|
|