| |
FORUM-NURAS Froum dla nurkuj?cych i nie tylko ... |
 |
FORUM OGÓLNE - Czy ktoś ma kontakt z polską bazą w Albanii?
WW - 02-02-2016, 13:42 Temat postu: Czy ktoś ma kontakt z polską bazą w Albanii? Witam
Czy ktoś z kolegów ma może kontakt z Marcinem Morawskim lub Henrykiem Zglińskim, czyli obsadą polskiej bazy w Albanii?
Telefony kontaktowe, widniejące na ich stronie milczą, a niestety w niektórych firmach w lutym zatwierdza się plany urlopowe. Wymyśliliśmy sobie w tym roku Albanię, ale aby ja zaklepać w planach urlopowych, musimy mieć jakiś kontakt z bazą i potwierdzić termin.
Zatem jak ktoś wie, jak się z nimi skontaktować, to będę wdzięczy za namiary.
juwisz - 02-02-2016, 14:08
Może zapytaj Karola Ołówka z Krakowa, on zdaje się był w Albanii w tym roku.
WW - 02-02-2016, 14:19
Chętnie, ale do niego też nie mam kontaktu.
gazeliusz - 02-02-2016, 14:46
Z tego co slyszalem to z Albani zwinela sie polska baza..
juwisz - 02-02-2016, 15:02
| WW napisał/a: | Chętnie, ale do niego też nie mam kontaktu. |
Jeżeli masz dostęp do Facebook, to znajdziesz go pod nickiem "Karol Pencil Ołówek".
Jeżeli nie masz, to poproszę go o numer telefonu.
WW - 02-02-2016, 18:03
| gazeliusz napisał/a: | | Z tego co slyszalem to z Albani zwinela sie polska baza.. |
Podobno w zeszłym roku działała.
Ja planowałem w 2011 roku, kupiłem bilety i zadatkowałem noclegi a baza z dnia na dzień się zamknęła w sierpniu i cała kasa poszła się je**ć. A ponieważ sam załatwiałem przeloty i kwaterę, to i pretensji formalnie mieć nie mogłem.
Dlatego teraz, jak organizuje dla przyjaciół , chce mieć pewność.
[ Dodano: 02-02-2016, 18:06 ]
| juwisz napisał/a: | | WW napisał/a: | Chętnie, ale do niego też nie mam kontaktu. |
Jeżeli masz dostęp do Facebook, to znajdziesz go pod nickiem "Karol Pencil Ołówek".
Jeżeli nie masz, to poproszę go o numer telefonu. |
Mam, dzięki za namiar. Już wysłałem wiadomość.
gazeliusz - 02-02-2016, 19:20
Skontaktuj się z Kubą Cieślakiem z GoDiving i zapytaj o bazę w Alabni. On ma info..
WW - 02-02-2016, 20:36
A jak się z nim skontaktować?
jaros4 - 02-02-2016, 22:29
Z tego co wiem,w A.nurkuje się tylko w celach naukowych.
waterman - 03-02-2016, 11:43
| jaros4 napisał/a: | | Z tego co wiem,w A.nurkuje się tylko w celach naukowych. | a co to za nowinka? z Gazety Wyborczej?
wpawlicki - 04-02-2016, 00:44
Jeżeli Polska baza się zwinęła możesz w Sarandzie odwiedzić restauracje Corali i tam nabijesz flaszki i popłyniesz przemytniczym speed boatem na dowolny wrak jaki sobie zamarzysz w okolicy, a jest co oglądać.
Możesz z nimi udać się nawet w okolice Butrintu.
Koniecznie zabierz swój sprzęt bo poddałbym w wątpliwość jakość posiadanego przez nich.
| waterman napisał/a: | | Z tego co wiem,w A.nurkuje się tylko w celach naukowych. |
W Ksamilu skręcając w lewo na pierwszym rondku od Sarande i jadąc jak cię droga poniesie obok Paradise Beach, przejedziesz do końca drogi i tam, za wrakiem policyjnego busa, jest chata z prywatną plażą - to jest chata profesora - kustosza muzeum w Butrint - jak dobrze zagadasz, - możesz sobie za frytki nurkować od niego z brzegu. Żadnych problemów nie robi, mimo, że w przyległej zatoczce leżą szczątki drewnianych łodzi i mnóstwo skorup.
Niezłym rozwiązaniem jest też nocowanie w Ksamilu w willi Ronaldo. Gospodarz - pan starszy jest inspektorem Policji w Sarande - to też dużo upraszcza.
WW - 04-02-2016, 16:27
Dzięki.
Chodziło o zorganizowany wyjazd dla większej grupy, więc takie partyzanckie metody odpadają.
wpawlicki - 04-02-2016, 21:11
Możesz jeszcze spróbować [URL=http://www.albandiving.net/#!contact/c2q4]Tutaj[/URL] . W trakcie naszego pobytu było nieczynne, ale wygląda mniej partyzancko.
WW - 05-02-2016, 10:22
Dzięki Ci za wszelkie informacje.
connan1973 - 07-02-2016, 09:48
| waterman napisał/a: | | jaros4 napisał/a: | | Z tego co wiem,w A.nurkuje się tylko w celach naukowych. | a co to za nowinka? z Gazety Wyborczej? |
Akurat ja tego właśnie dowiedziałem się tu , z forum.
|
|