| |
FORUM-NURAS Froum dla nurkuj?cych i nie tylko ... |
 |
FORUM OGÓLNE - Prezent
lara217 - 24-01-2017, 13:50 Temat postu: Prezent Witam
Kupiłam swojemu bratu na urodziny sprzęt do nurkowania! Chciałabym dokupić jeszcze jakiś upominek sentymentalny na pamiatke,zastanawiałam się nad bransoletką lub łańcuszkiem. Myślicie, że to dobry pomysł?
Jan Dudzinski - 24-01-2017, 14:20 Temat postu: Re: Prezent
| lara217 napisał/a: | Witam
Kupiłam swojemu bratu na urodziny sprzęt do nurkowania! Chciałabym dokupić jeszcze jakiś upominek sentymentalny na pamiatke,zastanawiałam się nad bransoletką lub łańcuszkiem. Myślicie, że to dobry pomysł? |
Kup mu alkomat.
Dużo bardziej się przyda. Czy dla niego czy aby sprawdzić partnera przed nurkowaniem po "fajnym grillowaniu" noc wcześniej.....
To dużo zwiększy jego szansę przeżycia.
Zobacz dział Wypadki na tym forum.
Mieciu - 24-01-2017, 14:48
Janek taki mądry a nie umie rozróżnić tak popularnego na tym forum ostatnio nowego rodzaju spamerstwa, tzw marketingu szeptanego gdzie ktoś z dupy zadaje jakieś dziwne pytania po czym zjawia się 'przypadkiem' inny ktoś i proponuje rewelacyjną ofertę - w tym przypadku bransoletek/łańcuszków.
dariusznow - 24-01-2017, 15:30 Temat postu: Re: Prezent
| lara217 napisał/a: | Witam
Kupiłam swojemu bratu na urodziny sprzęt do nurkowania! Chciałabym dokupić jeszcze jakiś upominek sentymentalny na pamiatke,zastanawiałam się nad bransoletką lub łańcuszkiem. Myślicie, że to dobry pomysł? |
Czy konsultowałaś ten zakup sprzętu z bratem?
brat juz nurkuje czy ma zamiar zacząć?
jako dodatek srebrny nurek na łańcuszku, do daje powagi i wiadomo kto zacz
Sebiriusz - 24-01-2017, 18:47
Haaa!
No to podsyłaj ten odnośnik z tym sklepem z biżuterią.
dariusznow - 24-01-2017, 19:58
| Sebiriusz napisał/a: | Haaa!
No to podsyłaj ten odnośnik z tym sklepem z biżuterią.
|
rence i nogi opadajo
a na poważnie to są ludzie, którzy mówią (piszą) co wiedzą i ludzie, którzy wiedzą co mówią (piszą)
kumasz
Sebiriusz - 24-01-2017, 20:27
W sumie nie bardzo
Pomyslalem że mi ciśniesz, ale luzik. Mam dziś wzorowy humor
laurachi - 28-02-2017, 14:50
czesc
|
|