FORUM-NURAS
Froum dla nurkuj?cych i nie tylko ...

TECHNIKA NURKOWANIA I SPRZĘT - Egipt - komputer

Betka - 15-10-2018, 08:54
Temat postu: Egipt - komputer
mam nadzieje ze nie zasmiecam
czy ktos sie orientuje ( na pewno tak) czy sprzęt do nurkowania warto kupowac za granicą, tam gdzie nurkowanie to "sport narodowy". Chodzi mi w szczegolnosci o Egipt bo tam sie wybieram w niedługim czasie a chciałabym zakupić komputer nurkowy. Jak to wygląda cenowo?

tentamten - 15-10-2018, 12:28

Ze względu na gwarancję wolałbym kupować sprzęt w Polsce albo chociaż w Europie.
Betka - 15-10-2018, 12:31

czy to oznacza ze tam gwarancji na sprzęt nie ma? bo jesli chodzi o reklamowanie na miejscu to akurat to nie byłby problem bo jestem tam często
Piotr Stańczuk - 15-10-2018, 14:20

Produktów kupionych poza UE i Polską nie obejmuje ani nasza gwarancja ani unijna.
Wszystkie gwarancyjne naprawy lub wymianę załatwisz wyłącznie w Eg.

pawel123 - 15-10-2018, 17:11

Jeśli cena wybranego modelu jest sporo niższa to ja bym brał . Suunto zoopa pare lat temu kupilem w Polsce na targach za 500 pln , natomiast na lotnisku e Egipcie w Marsa alam miesiąc później stały sobie po 100 usd 😁 , taki los
WS5 - 15-10-2018, 20:13

Piotr Stańczuk napisał/a:
Produktów kupionych poza UE i Polską nie obejmuje ani nasza gwarancja ani unijna.
Wszystkie gwarancyjne naprawy lub wymianę załatwisz wyłącznie w Eg.

Trzeba sprawdzac u producenta...

np. https://www.suunto.com/pl...dowa-gwarancje/

Kiedys IBM (nie wiem jak teraz Lenovo) naprawy gwarancyjne zalatwial nawet bez paragonu - wystarczal numer seryjny laptopa, nie wazne gdzie byl kupiony...