FORUM-NURAS
Froum dla nurkuj?cych i nie tylko ...

TECHNIKA NURKOWANIA I SPRZĘT - Telekonferencja z przedstawicielem UDT

DarekS - 10-06-2021, 16:54
Temat postu: Telekonferencja z przedstawicielem UDT
W związku z licznymi pytaniami na temat konieczności rejestracji wszystkich butli ze znakiem CE przed wprowadzeniem do użytkowania zgodnie z Rozporządzeniem Ministra Gospodarki
z grudnia 2021 roku zorganizowaliśmy telekonferencję z udziałem przedstawiciela UDT w osobie Mirosława Felińskiego z oddziału UDT w Katowicach, który przedstawi wszystkie zagadnienia związane z tym tematem i zagadnieniami z nim związanymi.

Telekonferencja zaplanowana na 11 czerwca na godzinę 12 00.

Czynimy starania aby cyklicznie przy współudziale UDT przedstawiać Państwu zagadnienia związane z bezpieczeństwem przy nurkowaniu oraz zapoznaniem z obecnym stanem prawnym dotyczącym butli i urządzeń ciśnieniowych używanych przy nurkowaniu.
Od Państwa frekwencji na najbliższym spotkaniu zależy czy takie spotkania będą miały miejsce cyklicznie.
Zapraszamy do licznego udziału w telekonferencji oraz przesłania do nas pytań związanych z poruszonymi tematami, oraz innymi zagadnieniami związanymi z tematami urządzeń ciśnieniowych używanych w nurkowaniu, celem przygotowania następnych spotkań.
W trakcie najbliższej telekonferencji prosimy o niezadawanie pytań w trakcie prelekcji - jeśli czas na to pozwoli na część z nich będziemy odpowiadać w miarę możliwości na koniec spotkania.
Linki do organizowanego zespołu dyskusyjnego i wejścia na spotkanie:

Zespół:

https://teams.microsoft.com/l/team/19%3adAHkoF4ppRmkOZxJBqxxjL3bLOVacxaPkC0xHi7JEko1%40thread.tacv2/conversations?groupId=5cea999c-f180-45e9-99e2-cc1fb3fbedbe&tenantId=b5e5e62e-f540-43aa-b8fc-a4bdd17cff30

maran - 11-06-2021, 05:50

Z przyjemnością bym obejrzał, niestety nie jestem obrzydliwie bogaty i muszę do pracy chodzić.

Mam nadzieję, że będzie dostępny materiał off-line.