Wysłany: 22-01-2013, 16:41 XDeep Ghost już dostępny
Szukając infomracji w sieć o nowym produkcie xdeep'a natknąłem się na ten sklep. Przeglądając ich ofertę zauważyłem że jest droższy od XDeep Zeos, a gdzieś na forum mignęło mi, że ma być w podobnej cenie.
Szukając infomracji w sieć o nowym produkcie xdeep'a natknąłem się na ten sklep.
Errrr... Chłopaki się chyba pospieszyli...
GHOST nie trafił jeszcze do sprzedaży. Stanie się to za kilka tygodni jak tylko z USA przyjdzie produkcyjna partia Cordury 1100 dTEX. Dobra wiadomość jest taka, że cena zestawu bez kieszeni będzie na pewno niższa niż podano na tej stronie.
Ostatnio zmieniony przez piotr_c 22-01-2013, 17:05, w całości zmieniany 2 razy
Wysłany: 22-01-2013, 22:52
Witam,
czym się różni XDeep Ghost od innych lekkich skrzydeł? Akie ma zalety, w czym ma przewagę? Waga wydaje się nie odbiegać od innych producentów.
k_zurawski [Usunięty]
Wysłany: 23-01-2013, 09:29
piotr_c napisał/a:
GHOST nie trafił jeszcze do sprzedaży. Stanie się to za kilka tygodni jak tylko z USA przyjdzie produkcyjna partia Cordury 1100 dTEX. Dobra wiadomość jest taka, że cena zestawu bez kieszeni będzie na pewno niższa niż podano na tej stronie.
Wysłany: 23-01-2013, 09:33
reju napisał/a:
Za darmo to pokuszę się może na 2 sztuki
Też się skuszę, ciekawe ile mają na stanie
ptja [Usunięty]
Wysłany: 04-04-2013, 10:04
Przyda się w tym wątku:
Przyznam się, że pas biodrowy na wysokości przepony wydaje mi się nie najlepszym pomysłem - więc nie ma rady trzeba to sprawdzić
Te DD na Zakrzówku 11-12 maja z zaproszenia Diveproject to jakieś szersze przedsięwzięcie czy może Xdeep ze swoimi nowościami też się pojawi?
Ostatnio zmieniony przez ptja 04-04-2013, 10:05, w całości zmieniany 3 razy
Przyznam się, że pas biodrowy na wysokości przepony wydaje mi się nie najlepszym pomysłem - więc nie ma rady trzeba to sprawdzić
Pas biodrowy schodzi w dół i łączy się z pasem krocznym w kształcie litery "Y" - jak prawidłowo skonfigurujesz długości, myślę że niczego nie uciska bo z boków przechodzi nad kościami miednicy ale z przodu jest już pod przeponą - tak przynajmniej mi się wydaje...
Wiek: 63 Dołączył: 13 Sie 2007 Posty: 2478 Skąd: Trójmiasto
Wysłany: 04-04-2013, 10:26
Yavox napisał/a:
tak przynajmniej mi się wydaje...
Hm... oglądając film , to na demonstratorze , pas biodrowy jest prawie jak piersiowy , niektóre panie mogą mieć problemy z jego zapięciem . Przytrzasną sobie co nieco . W Trójmieście jest coś planowane aby go zobaczyć w realu ???
Pozdrawiam Piotr
Ostatnio zmieniony przez piotrkw 04-04-2013, 10:29, w całości zmieniany 1 raz
Hm... oglądając film , to na demonstratorze , pas biodrowy jest prawie jak piersiowy
Fakt, demostrator się tutaj nie popisał. Gdyby nie to, że Tomek robi mi właśnie płytę z podobnym systemem (pas biodrowy wysoko z tyłu, nisko z przodu) i że ją przymierzałem i wiem, że jest OK, to patrząc na ten filmik tutaj to bym się sam przestraszył...
Wiek: 56 Dołączył: 20 Paź 2004 Posty: 2801 Skąd: Warszawa
Wysłany: 04-04-2013, 10:47
Nic nie zastąpi osobistego sprawdzenia i poprawnego ułożenia pasów
Pozostaje mi żałować, że chłopcy nie skonsultowali się ze mną kręcąc film. Podpowiedział bym również jak zastąpić część lania wody - treścią
Z ostatniej chwili: worek jest w trakcie certyfikowania. Pojemność brutto ~18 litrów ale po "opodatkowaniu" miejsca przez butlę i płytę i tak osiągnie około 16 litrów.
Ostatnio zmieniony przez TomS 04-04-2013, 10:47, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko