Strona Główna FORUM-NURAS
Froum dla nurkuj?cych i nie tylko ...

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy    KalendarzKalendarz
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat

Poprzedni temat «» Następny temat
Sklep Divezone - gorąco NIEPOLECAM!!!
Autor Wiadomość
Bartek z DIVEZONE 

Kraj:
Poland

Wysłany: 05-02-2016, 13:17   

Coshi najmocniej przepraszam za opóźnienie w kontakcie z naszej strony, na każde zamówienie staramy się reagować ASAP.

Niestety w tym tygodniu mamy problem ze Scubatech, chyba mają urlop... w przeciwnym buty były by dziś dostarczone.

Jak widać i najlepszym zdarza się wpadka, a takie sytuacje są dla nas sygnałem to weryfikacji i doszlifowania procedur firmowych :-)
Ostatnio zmieniony przez Bartek z DIVEZONE 05-02-2016, 13:19, w całości zmieniany 1 raz  

Coshi 

Kraj:
Poland

Wysłany: 05-02-2016, 14:55   

Kolego Bartek z DIVEZONE, jak juz wczesniej przyznałem posta napisałem w emocjach i troche przereagowałem, jak już napisałem - Kolega również - nawet najlepszym się zdarza i po tych wszystkich opiniach jestem przekonany, że była to jednorazowa wpadka, zupełnie nieistotna dla wypracowanej, bardzo dobrej opinii sklepu.
Co do diagnozy kolegi mbin to tekst mocno ograny, ale jako element rozluźniający niech będzie....

wpawlicki 

Stopień: Generał
Kraj:
Poland

Wysłany: 05-02-2016, 15:51   

Jak miło zobaczyć, że niniejsze forum nie musi służyć do publicznego trolowania. Ten wątek jest jednym z niewielu, gdzie po dyskusji zainteresowani publicznie podają sobie łapę a nie plują na siebie!!!
Gratuluję poziomu, niby jedna jaskółka wiosny nie czyni ale może coś się wreszcie zmieni...

maran 

Stopień: CACIB
Kraj:
Poland

Wysłany: 05-02-2016, 16:33   

Sklep jest OK, nie miałem problemów, tylko trzeba uważać ostatnio na ceny, bo u innych bywa taniej. Całkiem sporo taniej.

Edycja:
Dobra cofam, rzadko robię zakupy i najwyraźniej zrobiłem zakupy u konkurencji okazyjnie bo nie zaktualizowali swojego cennika. Dziś już mają drożej niż w DZ.
Ostatnio zmieniony przez maran 05-02-2016, 18:26, w całości zmieniany 2 razy  

reju 

Stopień: P ......
Kraj:
Poland

Wysłany: 06-02-2016, 11:55   

[quote="Marcin13736"]zostawiłem grubą kasę w Divezone I nigdy, powtarzam NIDGY nie miałem żadnych problemów z tą firmą. Ale to dotyczy także innych sklepów, a rada jest prosta:
- ZAWSZE zawsze zadzwoń I pytaj o produkt, który cię konkretnie interesuje,
- ZAWSZE zapytaj o termin wysyłki i ewentualny możliwy termin otrzymania,
- ZAWSZE potwierdź, czy dany produkt ze strony, to ten który otrzymasz w paczce.

Tak jak pisze kolega. Divezone to spoko sklep, który nigdy mnie nie zawiódł. Tak kończą się zakupy na ostatnia chwile ;) :humor:
Zawsze kontaktuje się ze sklepem tel lub mailowo przed zakupem i tobie przyjacielu również polecam to rozwiązanie.
No cóż,patrzac po komentarzach powyzej wniskuje ze HEJT się nie udal :pa:

Coshi 

Kraj:
Poland

Wysłany: 06-02-2016, 13:27   

Do kolegi reju - zdecyduj sie co chcesz przekazać, albo oskarżaj mnie o próbę hejtowania albo nazywaj "przyjacielem".
Mam wrażenie, że takim wpisem to kolega próbuje wywołać jaką rozróbę. Koledze z Divezone odpisałem na forum,wyjaśniłem z czego wyniknęła moja reakcja. Dla mnie EOT.

nuras_79 
Moderator Grupy

Stopień: ADV.Nitrox + Wreck
Kraj:
Poland

Wysłany: 08-02-2016, 18:49   

nie mam problemu z zamówieniami z tego sklepu, zawsze współpracują rewelacyjnie

ferret 

Stopień: Wystarczający
Kraj:
Switzerland

Wysłany: 09-02-2016, 11:57   

Divezone jest jak najbardziej ok. Myśmy z Bartkiem ostatnio niezłe szacher macher z komputerami robili i jestem miło zaskoczony obsługą i wyjściu na przeciw klientowi.

Bartek, komputer dotarł i jest super. Dzięki za pomoc i pozytywne załatwienie sprawy.

kokaroll 

Stopień: Ins.SDI/TDI/nur.TMX
Kraj:
Poland

Wysłany: 17-02-2016, 07:27   

OD ZAWSZE czyli od wielu lat odkąd korzystam z Divezone - WSZYSTKO było dograne na medal :pa:

jack-bielawa 

Stopień: tec45
Kraj:
Poland

Wysłany: 17-02-2016, 09:36   

Kupowałem i zawsze ok.

Mirek 

Stopień: CMAS PT1
Kraj:
Poland

Wysłany: 17-02-2016, 11:17   

Ja również mam dobre doświadczenie z tym sklepem. Wczoraj złożyłem zamówienie i ledwo zdążyłem otworzyć maila z potwierdzeniem zamówienia (którego system generuje automatycznie) a już miałem od nich telefon z prośbą o dodatkowe doprecyzowanie. :)

BartlomiejKa 

Stopień: Divemaster
Kraj:
United Kingdom

Wysłany: 26-02-2016, 17:08   

Witam,
Kupuje w Sklepie DIVEZONE regularnie. Nigdy mi się nie zdarzyło aby było coś nie tak. Gdy nie było towaru na magazynie byłem o tym poinformowany w ciągu 24h, następnie było to załatwiane w ekspresowym tempie, więc jak najbardziej polecam sklep!
Pozdrawiam B.

shell 

Kraj:
Poland

Wysłany: 27-02-2016, 00:12   

Miałem nie powracać już do tego tematu, ale... Skoro już wszyscy tak zachwalają ten sklep, to mam pytanie do Bartek z DIVEZONE
Dlaczego ciągle sprzedajecie kryzy, manszety pod szyldem firmy SANTI? Dobrze wiecie, że SANTI nie jest producentem tych wyrobów, przez co wprowadzacie w błąd kupujących. Bardzo nieładnie to z Waszej strony.

PawelF76 

Stopień: TMX
Kraj:
Norway

Wysłany: 29-02-2016, 10:24   

Muszę napisać, że również mam dobre doświadczenia ze sklepem Divezone. Ostatnio serwisowałem zestaw Gralmarine gl7 i bateria. Jest tylko jedno ale...otóż wysłałem zestaw ponieważ ładowarka nie ładowała baterii. Latarka wysłana kurierem szybko dotarła do Divezone a stamtąd do Gralmarine. Po tygodniu otrzymałem zestaw spowrotem. Usunięto usterkę i poprawiono drobne mechaniczne uszkodzenia. Po powrocie podłączyłem zestaw do ładowarki i wszystko git. Po naładowaniu okazało się, że pomyliłem ładowarkę pożyczoną od kumpla z tą która wróciła z serwisu. Po kolejnym użytkowaniu spróbowałem naładować serwisowaną ładowarką...niestety wciąż nie ładuje. Działa ale na baterii o słabszej mocy. Ładowarka kumpla ma nieco większą moc. Pozostaje pytanie, czy w Gralmarine pomylono zestawy czy w Divezone? Irytujące jedynie jest to, że zestawy oświetlenia z Divezone przyszły do mnie jakby były już rozpakowane i zawinięte ponownie na sztukę? Tutaj pytanie do Gralmarine należy skierować czy światło jest wysyłane oryginalnie opakowane czy zawinięte w szary papier jak kiełbasa na wagę... Skąd prawdopodobna pomyłka. Nie mam ochoty już wysyłać i dyskutować kto zawinił bo po prostu kupno ładowarki nowej na miejscu będzie o wiele tańsze.

Janek 

Stopień: msdt, tmx
Kraj:
Poland

Wysłany: 29-02-2016, 11:05   

z mojej strony tez same dobre doswiadczenia z DZ.

nie zmienia to faktu ze jak w wiekszosci sklepow internetowych towar fizycznie nie lezy na polce i jesli cos pilnego to warto potwierdzac dostepnosci..

bell23 

Stopień: AOWD, EAN, Full Cave
Kraj:
Poland

Wysłany: 29-02-2016, 12:25   

Gralmarine nie ma swoich sygnowanych opakować, zwykle to prawie szary papier... :)

Bogdan777 

Stopień: AOWD
Kraj:
Ireland

Wysłany: 01-03-2016, 00:27   

Kilka tygodni temu robilem zakupy DZ, z zamowionych rzeczy jednej nie mieli na stanie. Przslali maila ,ze bedzie w przyszlym tygodniu. Odpisalem ,ze poczekam . Wszystko dotarlo jak trzeba . Tu uklon w strone Lukasza z DZ.

Dodaj do: Wypowiedź dla Wykop  Wypowiedź dla Facebook  Wypowiedź dla Wyczaj.to  Wypowiedź dla Gwar  Wypowiedź dla Delicious  Wypowiedź dla Digg  Wypowiedź dla Furl  Wypowiedź dla Google  Wypowiedź dla Magnolia  Wypowiedź dla Reddit  Wypowiedź dla Simpy  Wypowiedź dla Slashdot  Wypowiedź dla Technorati  Wypowiedź dla YahooMyWeb
Odpowiedz do tematu