Wysłany: 04-10-2010, 13:06 Książka "Nurkowanie techniczne" Pawła Poręby
Nurkowanie techniczne Pawła Poręby to pierwszy podręcznik do nurkowania technicznego dostępny na naszym rynku. Książka jest przeznaczona zarówno dla nurków technicznych jak i tych, którzy dopiero myślą o rozpoczęciu nauki w tym kierunku, a także dla nurków, którzy nie zamierzają nurkować technicznie, ale chcieliby pogłębić swoją wiedzę na temat nurkowania i zyskać szersze spojrzenie na zagadnienia z nim związane.
Książka zawiera kompendium wiedzy na temat nurkowania technicznego na obiegach otwartych. Duża wiedza teoretyczna wynikająca ze ścisłego wykształcenia autora poparta jest konkretną wiedzą praktyczną, wynikającą z jego doświadczenia nurkowego zarówno jako nurka technicznego, wrakowego, jaskiniowego jak i jako instruktora IANTD aktywnie szkolącego w bazie nad polskim morzem, co czyni podręcznik dostosowanym do polskich realiów nurkowania.
Ostatnio zmieniony przez divegear 04-10-2010, 13:15, w całości zmieniany 1 raz
Wiek: 58 Dołączył: 09 Mar 2008 Posty: 3897 Skąd: Łódź/Gliwice
Wysłany: 04-10-2010, 18:28
No cóż, jestem "początkującym technicznym". Jak kupiłem książkę, to nie spałem do 2.00, mimo, że o 7.00 jechałem na Zakrzówek. Książka jest REWELACYJNA. I każdy znajdzie tam dla siebie przydatne informacje. I nurek na poziomie OWD i nurek na poziomie "technicznym" czy instruktor.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko