Wysłany: 13-09-2018, 11:44 303m Krzysztofa Stranawskiego w jeziorze Garda
Krzysztof na swoim profilu pisze...To było piękne zakończenie mojej dwumiesięcznej podróży po Europie, a zarazem jedno z łatwiejszych nurkowań jakie na tym wyjeździe wykonałem i również najnudniejsze dla mnie, jak i dla supportu Za to impreza po, była dzięki moim braciszkom Zapiórom, godna
Bo wiecie, w głębokim nurkowaniu chodzi o to, by dekompresje wykonać tak, by można było jeszcze wieczorem z przyjaciółmi pobalować, a następnego dnia się zawinąć na kolejną wyprawę
O nurkowaniu więcej opowiem na najbliższych prelekcjach, najbliższa z tego co wiem jest w Lądku za 10 dni ale też bedzie w Gliwicach, Poznaniu i Wrocławiu. W sumie cały październik mam zawalony wykładami więc dychnę od nurkowania. Przy okazji zapraszam na prelekcje . Z awarii to parę implozji, ale to standard przy tych głębokościach, a po za tym spokój. świetnie sie spisał skuter Seacrafta i komputery Divesoftu. obydwa produkty godne polecenia modernistycznym nurkom technicznym
Poszło bardzo sprawnie, bardzo łatwo, poza paroma implozjami w sprzęcie, ale przy tych głębokościach to jest standardem, że sprzęt ulega zniszczeniu, zmiażdżeniu. To jest ciśnienie wynoszące 31 atmosfer - to jest 10 razy więcej niż w kołach samochodów – opisał.
Znowu partyzantka. Można było w komorze sprawdzić. Manometry Draeger przechodzą test 35 at.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko