Wiek: 60 Dołączył: 10 Sie 2004 Posty: 271 Skąd: EdenSport
Wysłany: 19-08-2004, 21:28
Nasza maskotka w postaci wielkiego szczupaka- "Kuby" żyje i ma się dobrze.
Niedawno został natomiast wrecz zmasakrowany inny szczupak na koparkach -75 cm długości.
Był bardzo osłabiony, bo nie mógł sobie poradzić ze strawieniem szczypiec raków, które znaleziono w jego żołądku. Nie miał siły uciekać i został zmasakrowany nożem przez jednego z nurów.
Po zadaniu wielu uderzeń nożem, został dobity tepym narzędziem.
Stopień: DM pedi/ AN Iantd
Wysłany: 19-08-2004, 21:50
Ostatnio tez pojawiły się plotki że ktoś zamordował Zakrzówkowego suma giganta ale uprzejmie donoszę że widziałem go godzine temu w swojej ulubionej dziurze .
Nie miał siły uciekać i został zmasakrowany nożem przez jednego z nurów.
Może powinno się przeprowadzać jakieś badania psychiatryczne osobników, którzy się ubiegają o plastik, albo jak kupują noże? Co za cholera mogła coś takiego zrobić?
Nasza maskotka w postaci wielkiego szczupaka- "Kuby" żyje i ma się dobrze.
Niedawno został natomiast wrecz zmasakrowany inny szczupak na koparkach -75 cm długości.
Był bardzo osłabiony, bo nie mógł sobie poradzić ze strawieniem szczypiec raków, które znaleziono w jego żołądku. Nie miał siły uciekać i został zmasakrowany nożem przez jednego z nurów.
Pozostawiam to na tym forum bez komentarza.
Po prostu brak mi słów dla GŁUPOTY LUDZKIEJ. Głęboko żałuję, że taka osoba ja ta opisana powyżej jako "nurek" jest wśród naszej społeczności. Dla mnie nie jest to nurek, ale bezmyślny i głupi....
Nurek dba o przyrodę i środowisko podwodne. Pozdrawiam wszystkich nurków na forum.
Wiek: 77 Dołączył: 25 Mar 2002 Posty: 1194 Skąd: Szczecin/Karpacz
Wysłany: 20-08-2004, 10:14
Na Horce też króluje szczupaczysko chyba z metrowe ale nikomu nie przychodzi do głowy aby go skrzywdzić, a on w zamian wspaniale pozuje.
A i nasi nurkowie zachowują się bardzo przyzwoicie.Dlaczego na naszych wodach stają się drapieżcami
A pewnie-z normalnymi ludzmi to i górę można przenieść i szczupaczka obejrzeć! Zdjątka niestety klasyczne,więc nie mogę sie pochwalić ( a to ,kurczę, boli )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko