Wiek: 50 Dołączył: 23 Mar 2004 Posty: 327 Skąd: Częstochowa
Wysłany: 01-09-2004, 10:36 Gratulacje!
Ja również gratuluję Wam udanek akcji ratunkowej!!!
Byłem dwa razy w Hurghadzie. W sumie zaliczyłem 20 zejść ale ani razu nie miałem okazji zobaczyć żółwi. Teraz jest w M.Cz. o jednego więcej więc prawdopodobieństwo, że następnym razem trafię na żółwia wzrosło Dzięki serdeczne!!!
Wysłany: 03-09-2004, 15:42
Doroto i Wojtku WIEEEEELLLLLLLGGACHNE GRATULACJE
Naprawde, szkoda że jest tak mało ludzi takich jak wy
no ale przynajmniej dajecie nadzieje że jednak ktoś taki istnieje:D
serdecznie was pozdrawiam i gratuluje raz jeszcze
PS. Mam przekazać pozdrowienia od Szczura z Aquariusa:D
coś sie nam wczorajsze posty objawiły... stosowny Urząd prosimy o usunięcie
[ Dodano: 14-11-2004, 22:21 ]
Jak ktoś nie pamięta, to pragniemy przypomnieć, że od kilku miesięcy w M.Czerwonym pływa młody żółw zielony o imieniu NURAS .
Wydawało nam się, że sprawa odeszła w zapomnienie, a tu nieoczekiwanie czas się pochwalić ...
Ostatnich kilka dni obfitowało w sporo wrażeń - jednym z nich było przyznanie nam...
..."medalu" zielonego żółwia !!!
"Medal" ma dośc niekonwencjonalny kształt - co tym bardziej nas cieszy
Wiek: 50 Dołączyła: 04 Cze 2003 Posty: 922 Skąd: Warszawa
Wysłany: 14-11-2004, 22:27
Dorota i Wojtek napisał/a:
Niestety ciągle jesteśmy zbyt słabi - ale...
...wolno, lecz konsekwentnie, budujemy zespół, z którym mamy nadzieję zadziałać znacznie efektywniej... Zainteresowanych współpracą zapraszamy do tematu: http://www.forum.jds.pl/viewtopic.php4?t=3121
Niestety ten link odsyla w kosmos, moze istnieje jakis tajny sposob, zeby go odnalezc?
Gratuluje!!! Super, że są jeszcze na tym świecie ludzie wrażliwi na piękno przyrody. Mam nadzieję, że ten post przeczytają wszyscy polujący z kuszą oraz ten osobnik, który chciał zadźgać nożem szczupaka na Koparkach.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko