chcę pośmigać z aparatem troszkę + zrobić 1-2dni tech. Co polecacie? Jest sens brania pakietu rekreacyjnego? załóżmy 4 dni po 2 nury rec , 5ty arch, 6ty dzień thistelgorm. Jakies bazy prócz Planety, czy to nie ma sensu raczej?
Wypad raczej z transferem do Sharmu. Dochodzi więc tylko dwie godziny jazdy busem. Nie jest tak źle.
Po za tym Thistelgorm wart jest zawsze nawet jazdy wielbłądem.
Wracając do tematu.
Ja bym pogadał i wywiedział się raczej na miejscu co wybrać. Możesz chcieć tu a tam może się okazać że sobie możesz........ lub odwrotnie.
Preferowałbym wybrane nurki a nie pakiet.
Robiłem 2 lata temu Safage pod względem foto i w sumie nie polecam.
Jak ktoś powyżej napisał - Marsa alam, zdecydowanie lepiej. W marcu w safadze wiatr był umiarkowany, ale woda 23-25 C jak dla mnie w piance 7mm była troche zimna.
@Haw - czytałem ten wątek, komunikatów z MSZ aktualnych nie ma..
zdaje sie, ze aktualny status od 29 wrzesnia to 'nie podrozuj'. co prawda z wylaczeniem osrodkow turystycznych, no ale przynajmniej wiadomo za co lobbysci biora hajs
jesli nie przeniesione do archiwum to powinno pozostawac w mocy pomimo ze wydaje sie dosc stare:
http://www.msz.gov.pl/pl/...cych?&offset=12
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko