Wiek: 50 Dołączyła: 04 Cze 2003 Posty: 922 Skąd: Warszawa
Wysłany: 02-12-2004, 16:31 Spotkanie na temat sprzetu - tylko dla kobiet :)
Podczas dyskusji na temat konfiguracji http://forum.jds.pl/viewtopic.php?t=4934
powstal pomysl spotkania na temat sprzetu specjalnie dla kobiet. Dowiemy sie, co sie jak nazywa i dlaczego wychodzi wlasnie z tego miejsca oraz co zrobic jak sprzet na nas syczy
Zajecia beda prowadzone w jezyku dla nas zrozumialym (o to srebrne sie nazywa tak i tak i nalezy to wteknac w te dziurke, ktora sie nazywa tak i tak)...
Uwaga - panow zapraszamy do pomocy w przyniesieniu sprzetu, a potem czule zegnamy
Termin: styczen - luty (w zaleznosci od terminu pobytu DiW w Polsce - beda na urlopie)
Prowadzacy: Dorota i Wojtek
Czas trwania: 1 dzien
Miejsce: zaciszne mieszkanko w Warszawie
Koszt: Schabowe, kapusta, sledzie... wszystko co polskie i za czym DiW tesknia
Ilosc osob: maksymalnie 4 osoby jednorazowo
Zapisy: Zgloszenie w temacie + do mnie na maila vic@victoriatravel.pl
Wymagania: przytaszczenie calego sprzetu (lacznie ze skafandrem i innymi gratami) - osoby bez sprzetu nie biora niestety tym razem udziału...
Stopień: CMAS***
Wysłany: 02-12-2004, 17:05 Re: Spotkanie na temat sprzetu - tylko dla kobiet :)
Victoria napisał/a:
Uwaga - panow zapraszamy do pomocy w przyniesieniu sprzetu, a potem czule zegnamy
Kobietki, to cos tylko dla nas, zapraszam
Oooo... wypraszam sobie ! Przeciez Kopernik tez byla kobieta!
Wiec NurDar pomimo braku piersi (och ta kaprysna natura) takze chcialby uczestniczyc w spotkaniu!
biorąc pod uwagę, ze, jak to mają w zwyczaju, DiW mowia "podzcie dzieci ja was uczyc kaze" (parafrazując nieudolnie ) istnieje mozliwość absolutnie technicznego przeszkolenia niewiast chetnych w otoczeniu gor niskopiennych zwanych Beskidami...
Zatem niniejszym zapraszam, w terminie do uzgodnienia z Dorota i Wojtkiem, na szkolenie sprzętowe w Bielsku-Bialej.
Warunki wstępne: podane przez Viki
Sprawy techniczne typu: "a co bede jesc i gdzie spac" biore na siebie.
Monika - zaproszenie ciekawe, ale jednak wydaje mi sie, ze duzo rozsadniej jest zrobic to w stolicy - tutaj tez jest wiecej nurkujacych kobitek (i uzytkowniczek FN) niz u Ciebie....
Tak wiec przyjezdzaj do nas!!!!!
Mania
to zaproszenie jest "oprócz warszawskiego" a nie "zamiast warszawskiego"
DiW robią sobie taki objazd techniczny dla niewiast, a że śląska ziemia te "egipskie nury" na świat wydała wiec pewnie czuja potrzebe zawitania w te strony ... ale o to już DiW musisz pytac
biorąc zaś pod uwage bliskość Jaworzna czy Zakrzówka - nurkiń sie troszkę pewnie znajdze w okolicy
pozdrawiam
Monika
A to przepraszam - zrozumialam "zamiast", a nie "obok"
No bo rano jest......
I szaro, jesienno - zimowy dol psychiczny nadchodzi wielkimi krokami.
Mania
Rozumiem Mania, ze nie jesteś zadowolona z konsultacji których Ci udzielam w zakresie konfiguracji sprzętu, przekręcania automatów i wężyków i chcesz wskoczyć o poziom wyżej..... OK.....
Jaco
Twoje konsultacje, o czym wielokrotnie pisalam (PRZECZYTAJ WATEK KONFIGURACJA), sa naprawde OK. W dodatku chwale Cie na kazdym kroku, a Ty tak?????
Wczoraj Jacek porzadnie uczyl mnie budowy automatu w srodku. Nawet cos niecos zrozumialam. Ale to pewnie dlatego, ze on choc nie kobieta to humanista
pozdro
Mania
Mam dla Ciebie kilka płytek DVD z filmami Sławka Paćki (od Sławka Paćki) to możesz je rozdac uczestnikom spotkania.
Do zobaczenia
Hurra!!!!! Kochany jestes!!!! Mysle, ze te z nas, ktore sie nie zalapaly na gazete z plytka beda Ci wdzieczne do konca zycia - ja przynajmniej na pewno.
Wysłany: 03-12-2004, 17:24
Mania napisał/a:
jtrembowelski napisał/a:
Mam dla Ciebie kilka płytek DVD z filmami Sławka Paćki (od Sławka Paćki) to możesz je rozdac uczestnikom spotkania.
Do zobaczenia
Hurra!!!!! Kochany jestes!!!! Mysle, ze te z nas, ktore sie nie zalapaly na gazete z plytka beda Ci wdzieczne do konca zycia - ja przynajmniej na pewno.
DZIEKI
Mania
To Sławek Packo jest darczyńcą a ja je tylko przekazuję
To co Mania koniec z prywatnymi rozgrywkami? Kiedy jest spotkanie??
A to byly jakies rozgrywki? Kurcze....nawet nie zauwazylam, ze startuje w zawodach
Poprzekomarzac sie zawsze mozna, prawda?
A kiedy spotkanie nie wiem - Viktoria jest organizatorka.
Slawek - WIELKIE DZIEKI ZA PLYTKI!!!!!!!!!!!!!!
Jacku- wielkie dzieki za pomyslenie o tym!!!!!!
Mania
PS. jednak swiat bez facetow bylby zdecydowane nudny!!!!!
Wysłany: 03-12-2004, 18:12
Kurcze nie wiecie gdzie robią tanie operacje zmieniające płeć?????
maniu nie dałoby rady odpialicjednej płytki???? plizzzzzzzzzzzzzzz
byłbym ci bardzo bardzo wdzięczny;]
Wysłany: 04-12-2004, 19:04 Re: Spotkanie na temat sprzetu - tylko dla kobiet :)
Victoria napisał/a:
Zajecia beda prowadzone w jezyku dla nas zrozumialym (o to srebrne sie nazywa tak i tak i nalezy to wteknac w te dziurke, ktora sie nazywa tak i tak)...
Viki możesz mnie spokojnie zapisać na takie spotkanie
Edi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko