STA jest do płyty. Problem tylko w tym czy dany worek nadaje się do pojedynczej butli. Takie które są przeznaczone do twina, niestety będą się zawijać wokół butli i ... będzie ciężko, ale jak wiadomo na wszystko są 'patenty' np. 4 tasiemki M@retzkyego
To z STA do worka to byl moj skrot myslowy Chodzi mi o to czy mozna do Halcyona dolozyc STA i czy nie bedzie z tego powodu jakis problemow typu zawijanie itd.
Wysłany: 09-07-2003, 02:46
Aston napisał/a:
Chodzi mi o to czy mozna do Halcyona dolozyc STA i czy nie bedzie z tego powodu jakis problemow typu zawijanie itd.
Zalezy do którego. Pioneer jest z założenia do 1 flaszki i ze STA czy bez nic sie nie bedzie majtac. Explorer jest przeznaczony do zestawu wiec jak podepniesz singla to niezaleznie od STA bedzie sie zawijal. Pozostaje patenciarstwo do czasu zakupu twina
Dzieki za podpowiedzi stronki przegladalem juz wczesniej, ale uwagi praktykow to dodatkowa b. cenna inforamcja . Jak wczsesniej bd napisal co jest uniwersalne jest do ... Nie wiedzialem, myslalem, mialem nadzieje... nie lubie polsrodkow i niepotrzebnych zmian sprzetu, no coz zaczynam od twina
Wysłany: 15-07-2003, 13:31
wodzu napisał/a:
1. Ile kosztują u Ciebie gotowe płyty?
2. Jakie są ogólne wymiary blachy, z której wycięta jest płyta (szer. x wys.)?
Ad1: Zależnie od materiału i rodzaju płyty (ilość otworów i lini gięcia) 200-300PLN. Np stalowy OMS ok. 230; alu Halcyon anodowany - ok. 300. Tak wychodzi przy pojedynczych sztukach.
Ad2. Jezeli pytasz w jakich arkuszach blacha wychodzi z fabryki to najmniejsze arkusze jakie widzialem to 2m x 1m. Wymiary gotowej płyty moga byc dowolne. Ksztalt tez.
kubik,
dokładnie tak
dwa na ramionach, jeden po lewej i jeden na d.... Zreszta sam wiesz.
Odpisz mi proszę na mejla którego wysłałem na priv.
Pozdrawiam
Ja natomiast nie widze problemu, gdy chcę pływać po powierzchni na plecach to odwracam się i płyne. Osobiście nie sprawia mi to żadnych trudności. Umiejętność ta wymaga jednak odrobiny treningu i oczywiście niezbędnego opływania.
Tu chodzi raczej o kwestie jak jestes nieprzytomny, a wtedy to chyba sam sie nie obrocisz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko