Wiek: 78 Dołączył: 25 Mar 2002 Posty: 1194 Skąd: Szczecin/Karpacz
Wysłany: 11-02-2009, 17:38
W tej chwili mam zaliczkowany dopiero jeden domek.
Jeszcze jest troszkę czasu. Jak do 15 02 nie wpłyną zaliczki od pozostałych to zamawiam jeden domek.
Ja napewno ze swoją ekipą jadę...
Jacek również u mnie potwierdził.
[ Dodano: 13-02-2009, 15:02 ] Potwierdzona i wpłacona zaliczka
1. Nul
2. neoart +1
3. urwis +7
[ Dodano: 16-02-2009, 15:53 ] W związku z brakiem wpłat zaliczek w określonym terminie i brakiem pokrycia osobowego na pozostałe domki rezygnuję z dalszej organizacji wyjazdu i wysłałem rezygnację z dwóch domków.
Wpłaconą zaliczkę dla Nul i Neoarta prześlę na Wasze konta.
Przepraszam że tak sie stało ale winić należy pozostałych uczestników.
Ja ze swoja ekipą jadę.
Namiar na kemping jest w przesłanej do Was fakturze i proszę załatwiać dalej indywidualnie.
Moja ekipa zamawia domek Storstuga 2 203-205 1 2009-08-22 2009-08-29 4 850,00
4 850,00
Do ewentualnego spotkania na Gotlandii.......
cóż, pozostaje podziękować reszcie niby zadeklarowanych wyjazdowiczów.... tak trudno napisać wiadomość, przepraszam ale nie mogę jechać ? chyba jesteśmy dorośli.. chociaż jak widzę nie wszyscy..
cóż przykre...
Wysłany: 16-02-2009, 19:51
neoart napisał/a:
cóż, pozostaje podziękować reszcie niby zadeklarowanych wyjazdowiczów....
Pomogło wyjazd jest reakcja pozostałych była szybka.
Jedziemy w składzie:
1. Nul
2. Neoart + 1
3. Jacek Madejski
4. Krzysiek Burza + 4osoby
5. urwis + 6 osób
Razem daje nam to 16 osób i bierzemy dwa domki
Wysłałem nowego emaila na camping z tym że będzie zmiana ichciałbym zapłacić od razu za całość wynajmu domków.
Po otrzymaniu nowej faktury podam jaka to będzie kwota.
Gratuluję Wam bo już pierwszego dnia będziecie mieli możliwość podziwiać fokę z młodymi nieopodal miejscowości Slite ! (jadę tam z żoną i córkami tydzień przed Wami:))
Wysłany: 17-03-2009, 12:24
W dniu 16.03 dokonałem wpłaty całościowej za noclegi teraz czekam na potwierdzenie ze Szwecji.
Jedziemy w składzie:
1. Nul
2. Neoart + 1/ nienurkująca/
3. Jacek Madejski
4. Krzysiek Burza + 4osoby
5. urwis + 6 osób / rowerwych/
Kto ewentualnie reflektowałby na zwiedzanie Sztokholmu ? będę załatwiał noclegi.
Moja grupa planuje to w dniach 18 - 21 sierpnia.
Nienurkujące osoby zachęcam do dołączenia do ekipy rowerowej. Nie jest to ekipa wyczynowa a typowo rekreacyjna. Ja też zabieram rowerek....
[ Dodano: 17-03-2009, 12:30 ]
Nul napisał/a:
To tak dla odświeżenia tematu...
Dzięki za odświeżenie tematu....
Ostatnio zmieniony przez urwis 17-03-2009, 12:29, w całości zmieniany 2 razy
witam.
po całym tym zamieszaniu i innych perturbacjach. Okazało się , ze nie do przeskoczenia jest rodzina...:( niestety w terminie 22 sierpnia została zaplanowana ważna uroczystość z której nie mogę się wymigać:( jednym słowem mam do oddania noclegi na wyspie GOTLANDIA.
pozdro
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko