Wysłany: 27-02-2004, 09:41 Z jakich baz nurkowych korzysta Alfa Star?
Czy ktoś się orientuje z jakich baz nurkowych w Hurghadzie korzysta Alfa Star? Próbowałam dowiedzieć się w siedzibie biura, ale oprócz informacji, że na miejscu u rezydenta mogę wykupić nurki i ewentualne kursy niczego konkretnego nie potrafiono mi powiedzieć. W zeszłym roku zrobiłam OWD w Sharmie w Colonie u Dawida i przyznam, że teraz też chętnie skorzystałabym z oferty Colony, ale ich ceny są tak powalające, ze szukam innych możliwości.
Mysle, ze jak sie skontaktujesz z obecnymi na Forum Dorota i Wojtek z Colony w Hurghadzie, to na pewno cos fajnego wymysla. Przejrzyj sobie Forum i znajdziesz duzo roznych informacji
a poza tym to milo cie powitac na forum
Mania
Dziękuję za powitanie. Z Dorotą i Wojtkiem skontaktuję się z pewnością jeśli nie tutaj to na miejscu w Hurghadzie. Tym bardziej że będę w hotelu Magawish, przy którym mieści się Colona. Nie mam jednak zbytniej nadziei na jakieś zniżki, bo ceny w Colonie są raczej stałe, przekonałam się o tym w Sharmie.
Wiek: 76 Dołączył: 25 Mar 2002 Posty: 1194 Skąd: Szczecin/Karpacz
Wysłany: 27-02-2004, 14:36
Witaj
W grudniu byliśmy z Alfa Star ale pakiet nurkowy załatwialiśmy przez Anię która mieszka w Hurghadzie Podaję namiar www.tiger-diving.com
tam znajdzies nr telefonu i nr GG . Ja załatwiałem wszystko przez GG i nie było wiekszych kłopotów a cena była przystępna i z lunchem oraz napojami. Jak będziesz razmawiała z Anią to powołaj się na mnie. Powinna załatwić przystępną cenę. Nie korzystaliśmy z baz z którymi współpracuje Alfa ponieważ również nie mogli nam określić jaka to miała by być baza.
Pozdrawiam i życzę miłych nurkowań w Egipcie Leszek.J
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko