Cześć, potrzebuję kompas cyfrowy (najchętniej ze stoperem), ale nie mogę znaleźć nic takiego - proszę o jakieś informacje (nazwy modeli, doświadczenia z nimi związane)
taki tam opis Cyfrowy Kompas
True Track
Elektroniczny kompas True Track wprowadza kolejny wymiar w podwodnej nawigacji. Mikroprocesorowa pamięć umożliwia uprzednie zaplanowanie nawigacji z uwzględnieniem do 9 oddzielnych współrzędnych oraz zapamiętani kursu powrotnego. Programowanie tego kompasu jest bardzo proste a odpowiednie ustawienia mogą być dokonane już pod wodą, nawet w grubych rękawicach. Aby ułatwić odczytywanie kompasu podczas nocnych nurkowań wyposażono go w luminescencyjny ekran.
True Track niestety model ten od 2 lat nie jest w ofercie Scubapro.
Kosztował okolo 600 -700 zł
Zostaje szukac gdzies na wyprzedażach.
O innych tego typu cyfrowych modelach nie słyszałem
Wysłany: 19-03-2004, 02:26
Dzięki za odpowiedzi - ale to forum szybko działa .
Kazimierz, jestem bardzo zaiteresowany i będę teraz w środa-piatek na kursie patofizjologii w Gdyni , więc się super składa. Zresztą na email Ci podeslę swoje dane, to się skontaktujemy już na miejscu.
Jeszcze raz dzięki i ....
... sorry Aston, ale "nabiegałem się" za tym w internecie tyle, że z radościa skorzystam z pierszeństwa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko