Witam. Poszukuje informacji od uzytkownikow na temat automatu RG1002ICE badz R2ICE ( dwie nazwy ) . Chcialbym dowiedziec sie czegos na temat tego sprzetu bo mam zamiar kupic .
Witaj!
Niedawno zaczęliśmy testy sprzętu dla ScubaTech'a.
Wśród "zamęczanych" na różne sposoby sprzętów znalazł się rónież wspomniany przez Ciebie automat.
Niestety nie mamy jeszcze zgody zleceniodawcy na opublikowanie pierwszych "obserwacji" , a te wypadły hm... cóż zaczekaj trochę, jeżeli możesz - to dowiesz się wszystkiego
Za niedługo powinniśmy opublikować listę sprzętu i inne ciekawostki...
PS.
Na automatach ScubaTech pływa Sandi... (to ten co się śmiał z moich sprężyn... )
To moze jak nie mozecie opublikowac informacji na ten temat to moze podesleci mi na priva wiadomosc czy warto zainwestowac w ten automat i czy w polskich wodach bedzie sie dobrze sprawowal. Zalezy mi na czasie bo dostalem zwrot z podatku i wiem ze jak szybko czegos nie kupie to rozejdzie mi sie kasa .
Witajcie, posiadam taki automat, zrobilem na nim ok 40 nureczków i jestem zadowolony, na kursie rescue 2 tygodnie temu kolegom zamarzały najnowsze M..... (prosze nie posądzać mnie o antyreklamę, ale to fakt) a mój spisywał sie bez zarzutu. Moje zdanie to: Rozsadna cena, wysoka jakość.
Polecam
Grzegorz W
Wiek: 57 Dołączył: 08 Maj 2003 Posty: 683 Skąd: Warszawka
Wysłany: 15-04-2004, 17:10
Dorota i Wojtek napisał/a:
PS.
Na automatach ScubaTech pływa Sandi... (to ten co się śmiał z moich sprężyn... :evil: )
żeby od razu śmiał - tak sobie cicho chichotałem w kącie ;)
ale przyznaje: SPRĘŻYNY wyglądały bardzo profesjonalnie! ;))))
1002ICE na razie wyprobowalem w egiptowie i bardzo sobie chwale
w polsce bedzie mial premiere na zlocie (chyba ze wczesniej mi sie uda)
2-stopien 4X jest extra i niezaleznie od opinii innych forumowiczow o pierwszym stopniu (1002ICE) ten b.polecam
Dziekuje wszystkim za pomoc w podjeciu decyzji . Juz kupilem i nawet udalo mi sie obnizyc nieco cene tego automatu wiec zaoszczedzilem troche grosza. Jeszcze raz wszystkim dziekuje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko