Nic nie musiałem odpalać celnikom,
bo zakupiono mi płetwy w Stanach i przesłano do mnie jako normalna paczka.
Łączeni czekałem około miesiąca, bo sie znajomi nie zebrać aby to w końcu przesłać do mnie dalej
Nie wiem co techpod ma wspolnego z jetfinami mozna je kupic w scubapro, ewentualnie tanszy model na www.scubatech.pl lub www.godiver.com same pletwy i spreżyny Manty. Lub sprezyny uniwersalne na kazdy typ pletw.
Stopień: DM pedi/ AN Iantd
Wysłany: 18-05-2004, 19:22 cześć Wodzu
Znam twój problem ! Miałem okazję obserwować cie w wodzie . Twój trym zaburza aparat fotograficzny który zawsze trzymasz na wyciągnietych rękach I w twoim przypadku sytuacja jest beznadziejna A tak na serio to 7.5 kilo butla x2 daje 15 kg/14l czyli pływalność bliska zero w słonej wodzie moze być minimalnie dodatnia lub równa zero . Ja bym rozważył zamontowanie trójkąta między butlami i metodą prób i błędów ustalił jego położenie twój zestawik jest tak lekki że pare kilo więcej na plecach nie powinno ci przeszkadzać .
P.S Mam nadzieję że nie zywisz do mnie urazy za ten faszystowski numer z zakopaniem rozgwiazdy
Stopień: DM pedi/ AN Iantd
Wysłany: 19-05-2004, 10:33
Wiem widziałem juz wcześniej na twojej stronie . Mogliśmy obok niej połozyć pudełko zapałek aby lepiej widać było jaka była BYCZA . Trzeba by zużyć wiadro piachu zeby ją całkiem zakopać
Niestety, w Polsce nikt nie sprzedaje oryginalnych Jet Finów Scubapro,... A jeśli ktoś jest zainteresowany oryginałem, to ja swoje kupiłem tutaj: http://s1059kxm.leisurepr...174&prmenbr=946
W tym samym sklepie.
Kupowałem od razu cały zestaw.
Ale sprężyny możesz dostać również w polsce.
Całkiem niezłe oferuje Jacek trembowelski (na forum jako jtrembowelski), jeśli dobrze pamiętam, to chce za nie 180 zł, ale mogę się mylić.
Pozdrawiam
zabierek [Usunięty]
Wysłany: 24-05-2004, 14:23
Ja tez mam na sprzedaz sprezyny, jesli ktos szuka.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko