Wiek: 58 Dołączył: 09 Mar 2008 Posty: 3897 Skąd: Łódź/Gliwice
Wysłany: 28-10-2011, 13:25
Ale kurs u Jacka polecam, z małym ostrzeżeniem: NIE BĘDZIE ŁATWO...
Acha, ja może też się kiedyś wybiorę do Jacka na kurs, jak mi się zachce, by mi cosik pod pachami dyndało, zamiast na plecach... co więcej mam ten kurs już opłacony (barterowo... ale zawsze).
Wiek: 58 Dołączył: 09 Mar 2008 Posty: 3897 Skąd: Łódź/Gliwice
Wysłany: 28-10-2011, 15:57
Grotto8 napisał/a:
To jacekplacek na w ofercie kurs specjalizacji SM
Ma, ma. I jest w tym naprawdę świetny...
jacekplacek [Usunięty]
Wysłany: 28-10-2011, 23:23
Grotto8 napisał/a:
A ja już się do Starnasia chciałem zapisać
I lepszego pomysłu mieć nie mogłeś: paru znajomych szkoliło się u Niego i bardzo sobie chwalą. Osobiście uważam, że i Razor i wszelkie jego rozwinięcia są na pograniczu perfekcji a inne kombinacje... pozostaną kombinacjami. Jeszcze w Łagowie coś ciekawego się wykluwa, ale z tym nie chcę wychodzić przed orkiestrę - autor sam się pochwali
by mi cosik pod pachami dyndało, zamiast na plecach...
Jakis dziwny jestes ...
Mnie sie gdzies indziej dynda ...
Włodek K [Usunięty]
Wysłany: 29-10-2011, 00:31
jacekplacek napisał/a:
Jeszcze w Łagowie coś ciekawego się wykluwa, ale z tym nie chcę wychodzić przed orkiestrę - autor sam się pochwali
A co tu się chwalić. Każdy może się w to bawić. W niedzielę następny nurek z już dopasowanym balastem, fajnym trymem i filmowaniem narcystycznym . Na ostatnim warsztatowym nurku, w środę, udało się już ułożyć wężyki tak aby były tam gdzie powinny być i teraz jestem zadowolony (na ten czas oczywiście, na ten czas... DIR trza być . Bo już mi świta że wężyk zapasowego jest za krótki o jakieś 5 cm Się wymieni, a co
Przy okazji wyszły następne 2 konieczne zmiany w konstrukcji płyty potrzebne do butli alu, i zmiana sposobu stabilizacji odłożonego zasadniczego AO. Sprawdziło się ułożenie zapasowej latarki
Teraz kolej na polizanie procedur typu gałko-mania na różne sposoby. No albo jak będzie słoneczko to pindolę procedury Poganiam po krzaczorach z aparatem - będzie fajniej.
Potem podumam nad zrzucalnością balastu (jest bezproblemowa możliwość w tym systemie to czemu jej nie wykorzystać) Potem, już konkretnie, poproszę o wykonanie do tego odpowiedniego worka, który gdzieś tam w główce już się ułożył w realny kształt.
Nawiasem mówić potrzebuję kupić sporo dobrej sztywnej taśmy 50 mm. Wie ktoś gdzie takie bezpośrednie źródełko tryska i się ze mną podzieli tym na priv?
jacekplacek [Usunięty]
Wysłany: 29-10-2011, 07:39
Włodek K napisał/a:
Nawiasem mówić potrzebuję kupić sporo dobrej sztywnej taśmy 50 mm. Wie ktoś gdzie takie bezpośrednie źródełko tryska i się ze mną podzieli
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko