Witam
Byłbym zobowiązany za informację od posiadaczy tego skrzydła jak się
im w nim nurkuje.
I czy łatwo można go złożyć - waga jest niezbyt duża.
Z góry dzięki
Waldek/Wally
W aktualnym wydaniu Magazynu Nurkowanie masz dokladny opis tego jacketu chociaz za ta cene to polecilbym Ci kupic plyte uprzaz i worek chyba ze masz jakas niesamowita okazje cenowa zeby kupic hexagona to kupuj bo to jest dobry jacket
Witaj.
Nuram w tym sprzecie. Jest O.K. Nurowanie w nim to czysty luzik, utrzymuje idealny poziom. Nie występuje zjawisko odwracania głowa do dołu. Mozliwośc regulacji pasków w kazdym poziomie. Czyli mozna go idealnie dopasowac. Mankament to brak profilowania w fabrycznym noszaku do twinseta, ale od czego adaptery... Ubiera sie bardzo łatwo, albo wrzut przez głowe, albo klasycznie
Ceny w sklepie sa dość... hmmmm.... Lepiej poszukać w necie, ja za mój dałem połowe sklepowej ceny.
Aha... Rozmiarówka jest mocno przesadzona... w "L", mieści sie spokojnie dorodny "pakeros" wraz z jakaś fajna rybą
Polecam.
witaj
ja nuram juz 3 latka jest po prostu super i tak jak poprzednik pisze rozmiarowka u mnie M ale spoko czlowiek ktory ma L tez wlazi bez problemu, zo bacz sobie link www.allegro.pl/show_item.php?item=30178958
Byłbym zobowiązany za informację od posiadaczy tego skrzydła jak się
im w nim nurkuje.
Nurkuje sie w nim jak w fotelu Bardzo sobie chwalilem zanim go sprzedalem, chwale nadal. Jak napisali "przedpiszcy" rozmiarowka mocno naciągana, mam w klatce trochę ponad 100cm i spokojnie sie miescilem w Lkę, cena... cóż, szukaj na allegro. Ja swój pchnąlem za 1500pln w idealnym stanie.
Przegrywa w zestawieniu z plytą i workiem ze wzgledu na "czystosc" konfiguracji, ale w zestawieniu z tradycyjnymi kamizelkami i hybrydami z jakimi sie spotkalem byl najlepszy.
Upie...l sobie tylko pasek piersiowy, to IMO mocno niefajna sprawa-jezeli jest luzny nie ma sensu, jezeli zapiety ogranicza prace przy oddychaniu
darek two
Wysłany: 26-08-2004, 19:15
miałem sprzedałem i nie żałuje w płycie pływa się o wiele lepiej wygodniej i moim zdaniem mimo 40l poj wora mam mniejsze opory i mniejsze zużycie paliwa z butli.
może to subiektywne ale wór + płyta to dobry pomysł prosty i rozwojowy
montowanie twina to przeróbki kombinacje itp po co ci to.
pozdrawiam i polecam popływać w tym i w tym.
darek
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko