Stopień: PADI coĹ tam
Wysłany: 29-10-2004, 10:38
Z nimi nie nuralam, natomiast bardzo serdecznie polecam Sharm Scuba Service w hotelu Sonesta Club (z reszta praktycznie obok Divers International) prowadzona przez przesympatycznych wlochow. Sluze cennikiem via email. Pozdrawiam.
PS. A kiedy sie wybierasz??
maczaty [Usunięty]
Wysłany: 29-10-2004, 13:04
Robiłem tam OWD - ludzie sympatyczni, punktualni, moje poczucie bezpieczeństwa nie było wystawiane na szwank.
Wiek: 50 Dołączyła: 04 Cze 2003 Posty: 922 Skąd: Warszawa
Wysłany: 14-11-2004, 09:50
Hej,
Wspolpracuje mi sie z ta baza bardzo sympatycznie. Bede wdzieczna za dalsze komentarze, takze na priv.
Patryś
Stopień: MoĹźe za rok bÄdze
Wysłany: 14-11-2004, 10:10
A czy są tam jacyś Polacy? jak ich oceniacie w stosunku do DiW? czy są lepsi czy gorsi, bo ja się dalej nie mogę zdecydować czy jechać do Sharmu czy Hurghady i czy Divers International czy Colony? :?::?:
Wiek: 50 Dołączyła: 04 Cze 2003 Posty: 922 Skąd: Warszawa
Wysłany: 14-11-2004, 11:10
Patryś napisał/a:
A czy są tam jacyś Polacy? jak ich oceniacie w stosunku do DiW? czy są lepsi czy gorsi, bo ja się dalej nie mogę zdecydować czy jechać do Sharmu czy Hurghady i czy Divers International czy Colony? :?::?:
Moim zdaniem DiW sa najlepszym wyborem. Swiadcza o tym opinie osob stale do nich powracajacych. Czesto zdarzaja sie telefony "Hej, chce wyjechac znowu do DiW, moze byc te hotel co ostatnio." Wspolpracuje z wieloma bazami i instruktorami na calym swiecie. Zdecydowanie DiW maja najwiecej zwolennikow. Sa poprostu profesjonalistami i bardzo kochaja to co robia. Bezpieczenstwo nurkowania stawiaja ponad wszystko a swoja wiedza dziela sie z przyjemnoscia.
Patryś
Wysłany: 14-11-2004, 13:25
A jaki hotel z kategorii 4-5 (esentualnie 3) gwiazdek byście mi polecali w Hurghadzie? Tak poza tym to jestem ciekaw kiedy ostatnio w Hurghadzie byl jakiś zamach, jełi był? Wiadomo że początkujący nurek nie będzie miał miłych wpomnień po tym jak wszyscy będą do niego nie chciałbym, żeby tam wszyscy byli wrogo nastawienie i żeby mnie czy
Patrys - jesli rzeczywiscie masz 11 lat, jak stwierdziles w ktoryms z postow, to szczerze mowiac nie sadze bys mial wiele do powiedzenia w kwestii doboru hotelu i miejsca wyjazdu - decyzja bedzie nalezec do Twoich rodzicow.
A zamach byl w Tabie, na granicy Egiptu z Izraelem. Polecam nauke geografii
Mania
Patryś
Wysłany: 19-11-2004, 19:34
Mania napisał/a:
Patrys - jesli rzeczywiscie masz 11 lat, jak stwierdziles w ktoryms z postow, to szczerze mowiac nie sadze bys mial wiele do powiedzenia w kwestii doboru hotelu i miejsca wyjazdu - decyzja bedzie nalezec do Twoich rodzicow.
A zamach byl w Tabie, na granicy Egiptu z Izraelem. Polecam nauke geografii
Mania
Znaczy się ja pytam w imieniu Taty i o te hotele. Poza tym co z tego, że ja go cytuję? wreszcie po trzecie: Ja spytałem o ten zamach w sensie czy kiedykolwiek był
Witam,
odgrzewam stary temat z pytaniem, czy ktoś może w ostatnim czasie nurkował z tą bazą i może się podzielić wrażeniami. Wybieram się pod koniec września do Sharm i jest to jedna z baz, którą biorę pod uwagę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko