Wysłany: 02-02-2016, 13:42 Czy ktoś ma kontakt z polską bazą w Albanii?
Witam
Czy ktoś z kolegów ma może kontakt z Marcinem Morawskim lub Henrykiem Zglińskim, czyli obsadą polskiej bazy w Albanii?
Telefony kontaktowe, widniejące na ich stronie milczą, a niestety w niektórych firmach w lutym zatwierdza się plany urlopowe. Wymyśliliśmy sobie w tym roku Albanię, ale aby ja zaklepać w planach urlopowych, musimy mieć jakiś kontakt z bazą i potwierdzić termin.
Zatem jak ktoś wie, jak się z nimi skontaktować, to będę wdzięczy za namiary.
Z tego co slyszalem to z Albani zwinela sie polska baza..
Podobno w zeszłym roku działała.
Ja planowałem w 2011 roku, kupiłem bilety i zadatkowałem noclegi a baza z dnia na dzień się zamknęła w sierpniu i cała kasa poszła się je**ć. A ponieważ sam załatwiałem przeloty i kwaterę, to i pretensji formalnie mieć nie mogłem.
Dlatego teraz, jak organizuje dla przyjaciół , chce mieć pewność.
[ Dodano: 02-02-2016, 18:06 ]
juwisz napisał/a:
WW napisał/a:
Chętnie, ale do niego też nie mam kontaktu.
Jeżeli masz dostęp do Facebook, to znajdziesz go pod nickiem "Karol Pencil Ołówek".
Jeżeli nie masz, to poproszę go o numer telefonu.
Mam, dzięki za namiar. Już wysłałem wiadomość.
gazeliusz [Usunięty]
Wysłany: 02-02-2016, 19:20
Skontaktuj się z Kubą Cieślakiem z GoDiving i zapytaj o bazę w Alabni. On ma info..
Jeżeli Polska baza się zwinęła możesz w Sarandzie odwiedzić restauracje Corali i tam nabijesz flaszki i popłyniesz przemytniczym speed boatem na dowolny wrak jaki sobie zamarzysz w okolicy, a jest co oglądać.
Możesz z nimi udać się nawet w okolice Butrintu.
Koniecznie zabierz swój sprzęt bo poddałbym w wątpliwość jakość posiadanego przez nich.
waterman napisał/a:
Z tego co wiem,w A.nurkuje się tylko w celach naukowych.
W Ksamilu skręcając w lewo na pierwszym rondku od Sarande i jadąc jak cię droga poniesie obok Paradise Beach, przejedziesz do końca drogi i tam, za wrakiem policyjnego busa, jest chata z prywatną plażą - to jest chata profesora - kustosza muzeum w Butrint - jak dobrze zagadasz, - możesz sobie za frytki nurkować od niego z brzegu. Żadnych problemów nie robi, mimo, że w przyległej zatoczce leżą szczątki drewnianych łodzi i mnóstwo skorup.
Niezłym rozwiązaniem jest też nocowanie w Ksamilu w willi Ronaldo. Gospodarz - pan starszy jest inspektorem Policji w Sarande - to też dużo upraszcza.
Możesz jeszcze spróbować [URL=http://www.albandiving.net/#!contact/c2q4]Tutaj[/URL] . W trakcie naszego pobytu było nieczynne, ale wygląda mniej partyzancko.
Ostatnio zmieniony przez wpawlicki 04-02-2016, 21:12, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko