Wysłany: 05-02-2016, 14:55
Kolego Bartek z DIVEZONE, jak juz wczesniej przyznałem posta napisałem w emocjach i troche przereagowałem, jak już napisałem - Kolega również - nawet najlepszym się zdarza i po tych wszystkich opiniach jestem przekonany, że była to jednorazowa wpadka, zupełnie nieistotna dla wypracowanej, bardzo dobrej opinii sklepu.
Co do diagnozy kolegi mbin to tekst mocno ograny, ale jako element rozluźniający niech będzie....
Jak miło zobaczyć, że niniejsze forum nie musi służyć do publicznego trolowania. Ten wątek jest jednym z niewielu, gdzie po dyskusji zainteresowani publicznie podają sobie łapę a nie plują na siebie!!!
Gratuluję poziomu, niby jedna jaskółka wiosny nie czyni ale może coś się wreszcie zmieni...
Wiek: 51 Dołączył: 21 Mar 2004 Posty: 653 Skąd: Bialystok
Wysłany: 05-02-2016, 16:33
Sklep jest OK, nie miałem problemów, tylko trzeba uważać ostatnio na ceny, bo u innych bywa taniej. Całkiem sporo taniej.
Edycja:
Dobra cofam, rzadko robię zakupy i najwyraźniej zrobiłem zakupy u konkurencji okazyjnie bo nie zaktualizowali swojego cennika. Dziś już mają drożej niż w DZ.
Ostatnio zmieniony przez maran 05-02-2016, 18:26, w całości zmieniany 2 razy
Wysłany: 06-02-2016, 11:55
[quote="Marcin13736"]zostawiłem grubą kasę w Divezone I nigdy, powtarzam NIDGY nie miałem żadnych problemów z tą firmą. Ale to dotyczy także innych sklepów, a rada jest prosta:
- ZAWSZE zawsze zadzwoń I pytaj o produkt, który cię konkretnie interesuje,
- ZAWSZE zapytaj o termin wysyłki i ewentualny możliwy termin otrzymania,
- ZAWSZE potwierdź, czy dany produkt ze strony, to ten który otrzymasz w paczce.
Tak jak pisze kolega. Divezone to spoko sklep, który nigdy mnie nie zawiódł. Tak kończą się zakupy na ostatnia chwile
Zawsze kontaktuje się ze sklepem tel lub mailowo przed zakupem i tobie przyjacielu również polecam to rozwiązanie.
No cóż,patrzac po komentarzach powyzej wniskuje ze HEJT się nie udal
Wysłany: 06-02-2016, 13:27
Do kolegi reju - zdecyduj sie co chcesz przekazać, albo oskarżaj mnie o próbę hejtowania albo nazywaj "przyjacielem".
Mam wrażenie, że takim wpisem to kolega próbuje wywołać jaką rozróbę. Koledze z Divezone odpisałem na forum,wyjaśniłem z czego wyniknęła moja reakcja. Dla mnie EOT.
Divezone jest jak najbardziej ok. Myśmy z Bartkiem ostatnio niezłe szacher macher z komputerami robili i jestem miło zaskoczony obsługą i wyjściu na przeciw klientowi.
Bartek, komputer dotarł i jest super. Dzięki za pomoc i pozytywne załatwienie sprawy.
Ja również mam dobre doświadczenie z tym sklepem. Wczoraj złożyłem zamówienie i ledwo zdążyłem otworzyć maila z potwierdzeniem zamówienia (którego system generuje automatycznie) a już miałem od nich telefon z prośbą o dodatkowe doprecyzowanie.
Witam,
Kupuje w Sklepie DIVEZONE regularnie. Nigdy mi się nie zdarzyło aby było coś nie tak. Gdy nie było towaru na magazynie byłem o tym poinformowany w ciągu 24h, następnie było to załatwiane w ekspresowym tempie, więc jak najbardziej polecam sklep!
Pozdrawiam B.
Wysłany: 27-02-2016, 00:12
Miałem nie powracać już do tego tematu, ale... Skoro już wszyscy tak zachwalają ten sklep, to mam pytanie do Bartek z DIVEZONE
Dlaczego ciągle sprzedajecie kryzy, manszety pod szyldem firmy SANTI? Dobrze wiecie, że SANTI nie jest producentem tych wyrobów, przez co wprowadzacie w błąd kupujących. Bardzo nieładnie to z Waszej strony.
Muszę napisać, że również mam dobre doświadczenia ze sklepem Divezone. Ostatnio serwisowałem zestaw Gralmarine gl7 i bateria. Jest tylko jedno ale...otóż wysłałem zestaw ponieważ ładowarka nie ładowała baterii. Latarka wysłana kurierem szybko dotarła do Divezone a stamtąd do Gralmarine. Po tygodniu otrzymałem zestaw spowrotem. Usunięto usterkę i poprawiono drobne mechaniczne uszkodzenia. Po powrocie podłączyłem zestaw do ładowarki i wszystko git. Po naładowaniu okazało się, że pomyliłem ładowarkę pożyczoną od kumpla z tą która wróciła z serwisu. Po kolejnym użytkowaniu spróbowałem naładować serwisowaną ładowarką...niestety wciąż nie ładuje. Działa ale na baterii o słabszej mocy. Ładowarka kumpla ma nieco większą moc. Pozostaje pytanie, czy w Gralmarine pomylono zestawy czy w Divezone? Irytujące jedynie jest to, że zestawy oświetlenia z Divezone przyszły do mnie jakby były już rozpakowane i zawinięte ponownie na sztukę? Tutaj pytanie do Gralmarine należy skierować czy światło jest wysyłane oryginalnie opakowane czy zawinięte w szary papier jak kiełbasa na wagę... Skąd prawdopodobna pomyłka. Nie mam ochoty już wysyłać i dyskutować kto zawinił bo po prostu kupno ładowarki nowej na miejscu będzie o wiele tańsze.
nie zmienia to faktu ze jak w wiekszosci sklepow internetowych towar fizycznie nie lezy na polce i jesli cos pilnego to warto potwierdzac dostepnosci..
Kilka tygodni temu robilem zakupy DZ, z zamowionych rzeczy jednej nie mieli na stanie. Przslali maila ,ze bedzie w przyszlym tygodniu. Odpisalem ,ze poczekam . Wszystko dotarlo jak trzeba . Tu uklon w strone Lukasza z DZ.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko