Osobiście nie widzę sensu oznaczania sprzętu . Nie mówię oczywiście o gazach innych niż powietrze bo to świętość. Mi się jakoś płetwy nie mylą a nurkuję z ludźmi , którzy nie kradną.... nawet przez pomyłkę
Niektórzy lubią mieć swoje rzeczy podpisane – spersonalizowane, tak żeby wszystkim kojarzyło się to co jest oznaczone właśnie z nimi. Są tacy, którzy noszą koszulkę z nadrukowanym swoim imieniem, są też tacy, którzy swoje imię umieszczają na tablicy rejestracyjnej samochodu. Co to za różnica czy my widzimy sens takiego postępowania. Jeśli lukpep ma taki pomysł to OK… jego sprawa.
Pozdrawiam.
Mike zeby np jak to sie zdarza pomijajac pomylke na nurkowisku np Zakrz, Hancza czy nawet Jaworzno. Gdy np zgubisz latare czy maske. No i ost duzo kradna caly szpej np Michal Winek. Po to sie znakuje, fotografuje np czy znaczy laserowo (bo juz widzialem takie pierwsze st). Pozdro
Ja przemylem zmywaczem do paznokci i pomalowalem lakierem do baznokci. A jaka wojne mialem ze lakier wy....em.
Coś o tym wiem, tylko w drugą stronę. Obiłem kiedyś żonie płytę anodyzowaną na czerwono. Próbowałem zamaskować lakierem do paznokci właśnie, ale się nie udało
anarchista [Usunięty]
Wysłany: 11-04-2016, 22:43
Yavox napisał/a:
Próbowałem zamaskować lakierem do paznokci właśnie, ale się nie udało
Kobiety tak fizjologicznie odróżniają więcej odcieni koloru czerwonego, dlatego miałeś małe szanse. Dzięki tej umiejętności gatunek ludzi przetrwał.
Wiek: 50 Dołączyła: 20 Sie 2009 Posty: 111 Skąd: Bugibba, Malta
Wysłany: 12-04-2016, 15:04
Do pletw to faktycznie markery do znakowania opon najlepsze. Osobiscie uzywam innych: srebrnych olejowych, ale po kilku/kilkunastu nurkowaniach trzeba poprawiac.
Do wszystkiego co materialowe (askfandry mokre, suche, neoprenowe drobiazgi) to uzywam markerow do tkanin (takich wyciskanych, dajacych wypukly efekt).
Znakuje kazdy element mojego wyposazenia. Dlaczego? Bo wszystko do mnie samo wraca, gdy zawedruje nie do tej skrzyni co trzeba. A nurkujac w duzych grupach szkoleniowych to normalka.
Ostatnio zmieniony przez wredna_ruda 12-04-2016, 15:05, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko