Dobre towarzystwo do kielicha, które nie zmusza szarych komórek do działania, PRAWDA.
pozdrawiam rc
Nuroslaw [Usunięty]
Wysłany: 29-05-2016, 20:28
anarchista napisał/a:
Dobre towarzystwo do kielicha, które nie zmusza szarych komórek do działania, PRAWDA.
Głodnemu chleb na myśli? PRAWDA.
Pewnie jesteś najsmutniejszym człowiekiem na ziemi. Sam ze swoimi patentami.... Żal mi Ciebie.
Ostatnio zmieniony przez Nuroslaw 29-05-2016, 20:29, w całości zmieniany 1 raz
anarchista [Usunięty]
Wysłany: 29-05-2016, 21:25
Nuroslaw napisał/a:
Głodnemu chleb na myśli? PRAWDA.
Pewnie jesteś najsmutniejszym człowiekiem na ziemi. Sam ze swoimi patentami.... Żal mi Ciebie.
Ostatnio zmieniony przez Nuroslaw Dzisiaj 20:29, w całości zmieniany 1 raz
Mocno się mylisz i to jest zabawne.
pozdrawiam rc
Nuroslaw [Usunięty]
Wysłany: 30-05-2016, 10:20
Jeśli Twój lekarz tak mówi, to wierz w to. Dla niego jesteś cenny i wartościowy. Takich przypadków, na podstawie których można zrobić dobrą habilitację, wiele nie ma.
Wysłany: 31-05-2016, 23:58
anarchista napisał/a:
Wpisujemy uprp.pl w zakładce po prawej stronie odnajdujemy "NA SKRÓTY" tam Espacenet EP na tej stronie w zakładce po lewej stronie wybierasz "Advanced search" wpisując słowa kluczowe, nazwiska autorów, firmy, czy numery patentów znajdujesz treść i rysunki w formacie *.pdf, można dokument zciągnąć.
Tyle się przez te wszystkie lata naczytałem o tych Twoich patentach... tak z ciekawości: da się z tych pdf'ów wyżyć? dobry hajs za tym idzie?
Wpisujemy uprp.pl w zakładce po prawej stronie odnajdujemy "NA SKRÓTY" tam Espacenet EP na tej stronie w zakładce po lewej stronie wybierasz "Advanced search" wpisując słowa kluczowe, nazwiska autorów, firmy, czy numery patentów znajdujesz treść i rysunki w formacie *.pdf, można dokument zciągnąć.
Tyle się przez te wszystkie lata naczytałem o tych Twoich patentach... tak z ciekawości: da się z tych pdf'ów wyżyć? dobry hajs za tym idzie?
pozdrawiam starą gwardię
Mój ojciec za głebokiej komuny zgłosił rozwiazanie poprawy hamulców do lokomotyw kopalnianych dostał nagrodę pieniężna równowartości rocznego wynagrodzenia i nagrodę rzeczowa Fiata 125 p nagroda zrobiła na ojcu wrażenie
Rozwiazanie było a moze jest do tej pory stosowane nie tylko w Polsce
Witam nowego Pana moderatora Teraz nazwa tego tematu ma sporo racji
anarchista [Usunięty]
Wysłany: 01-06-2016, 07:51
filipesku napisał/a:
Teraz nazwa tego tematu ma sporo racji
Również są wypracowane i utrwalone tradycje: dawania ostrzeżeń po uważaniu, w nie swoim dziale, kilka za to samo pozorne przewinienie. Przyznasz że to wesoła dla Ciebie sytuacja.
Nie zamierzam posługiwać się takimi metodami, dlatego "filipesku" (zresztą wiesz dobrze).
pozdrawiam rc
Nuroslaw [Usunięty]
Wysłany: 01-06-2016, 07:59
Scaner, często używasz? Bo wiesz, jak coś doradzać, to warto wiedzieć że działa.
Kwestia w którą stronę skręci teraz forum chwilowo nakręci poczytność,a sam temat to doskonały wentylek przez który ulecą niepotrzebne toksyny,tak by np.niewinna rozmowa na temat skafandrów nie przekształciła się w chamskie mordobicie bądż też forum nie stało się platformą do promowania chorych teorii o psychicznej dominacji.
W Małopolsce jest takie przysłowie:
-Zachciało się Kalwarii?To teraz śpiewaj!
To do nowego Moda,by nie dawał się wciągać w ,zapewne nieuniknione ,zaczepki.
Wiek: 61 Dołączył: 24 Maj 2005 Posty: 2349 Skąd: Warszawa
Wysłany: 01-06-2016, 11:02
Gratulacje Ryszard i trzymam kciuki, nie daj sie paru pajacom i bedzie ok
anarchista [Usunięty]
Wysłany: 01-06-2016, 11:11
To właściwa okazja do podziękowań, za wiele lat działania fair z Twojej strony. Pamiętasz jak się pięknie żarliśmy o mycie ? Tyle że potem rozmawialiśmy.
pozdrawiam rc
Nuroslaw [Usunięty]
Wysłany: 01-06-2016, 11:16
jeśli cham i burak zostaje moderatorem to ja teraz proszę o wykreślenie mnie z forum.
Wiek: 61 Dołączył: 24 Maj 2005 Posty: 2349 Skąd: Warszawa
Wysłany: 01-06-2016, 11:24
W wielu tematach się spieraliśmy i pewnie dalej będziemy, co nie przeszkadza dyskusjom. Mam nadzieję, że sporo będzie tematów o ciekawszej stronie nurkowania. Musisz jednak pamietać iż spora ilość tu zagladająch kompletnie nie bedzie wiedziala o czym piszesz i co najgorsze nie bedzie chciala tego wiedzieć..... bo mają komputerki wyświetlacze i świecie wierzą w ich nieomylność.
anarchista [Usunięty]
Wysłany: 01-06-2016, 12:25
waterman napisał/a:
Musisz jednak pamietać iż spora ilość tu zagladająch kompletnie nie bedzie wiedziala o czym piszesz i co najgorsze nie bedzie chciala tego wiedzieć..... bo mają komputerki wyświetlacze i świecie wierzą w ich nieomylność.
To norma, lecz brałem na celownik tutejsze gwiazdy, okazywało się że ludzie opiniotwórczy, byli zieleni. Jak nauczyciel czyli instruktor nie ma podstaw, to tak mam zostawić ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko