I całe szczęście, że żegnasz.
Tak jak Ci powiedziałem, wielu innych też, nie każdy musi przeliczać ten twój jeden wzór w kółko. Bez względu na to czy potrafi to zrobić czy nie. A przepraszam, nawet nie twój bo o ile pamiętam to nie Ty tą metodę opracowałeś.
Sam sobie zapracowałeś na mój (znów, nie tylko mój) obojętny stosunek do Ciebie. Chociaż ... właściwie nie obojętny bo brak kultury należy tępić. Co będę robił na miarę ilości czasu jaki na to mogę poświęcić.
Skoro roztrząsanie problemów dekompresji na tym poziomie jaki proponujesz jest twoim sensem życia to proponuję założyć szkołę nurkową i od kursów na poziomie OWD przygotowywać swoich adeptów do nurkowań saturowanych. Może nie będą umieć nurkować ale na pewno będą wyliczać NDL z dokładnością do 1 ms.
No i na koniec, a co, przecież się czepiam, cytat z Ciebie:
"Poległeś na prostym problemie dekompresyjnym, co są warte zapewnienia o wysokich stopniach jak poległeś."
Zdanie, które ze względu na wysoką poprawność gramatyczną nie ma żadnego sensu.
Tak, pewnie na za wiele sobie pozwalam ale ... nauczyłem się od Ciebie. Bo to Ty jesteś mistrzem ataków personalnych.
Dzięki twoim ostatni dwóm postom dowiedziałem się co robiłeś przez cały ostatni tydzień. Studiowałeś moje wpisy na forum. Tylko tyle "bzdur" udało Ci się w nich odnaleźć jak to, że jestem rzekomym obrońcą NOF? Szkoda, bo ja sam mogę przytoczyć kilka rzeczy, których wolałbym nie napisać. Zatem chyba słabo czytasz albo mało rozumiesz.
Pozdrawiam,
Mariusz
anarchista [Usunięty]
Wysłany: 11-08-2016, 14:26
Post który tu umieściłem został skasowany.
Nie przedstawiasz się "md1974", to pozostajesz "uprzejmie donoszę życzliwy".
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko