Wysłany: 12-09-2017, 01:07 DC czyli divecomputer.eu juz za momencik :)
No i juz zapewne, za parę dni/tygodni będzie można nabyć ten świetnie zapowiadający sie komputer w rewelacyjnej cenie, który na pewno zrobi spore zamieszanie w cenach komputerów nurkowych
Assad, Bardzo nietrafne porównanie To wda zupełnie inne światy, które składają się na jakość wykonanie, poprawne działanie i wskazania parametrów, itp... Niebawem każdy będzie mógł zweryfikować i ocenić pierwszy Polski komputer naprawdę godny uwagi.
ja tylko twierdzę, że w gwarancji napisali, że nie obejmuje usterek na skutek nurkowania >100m, a że wytrzyma więcej to pewne, tylko ile?; natomiast zakres pracy czujnika ciśnienia to inna kwestia;
a dokładnie cytuję:
Gwarancja w szczególności nie obejmuje:
Uszkodzeń mechanicznych, termicznych, chemicznych lub celowego uszkodzenia sprzętu.
Uszkodzeń wynikających z użytkowania produktu poniżej certyfikowanej głębokości 100m.
Uszkodzeń wynikających z zalania produktu.
Uszkodzeń wynikających z niewłaściwej eksploatacji i przechowywania sprzętu.
Uszkodzeń produktów spowodowanych użyciem niewłaściwych lub wadliwych baterii.
Uszkodzeń wynikających z winy lub niewiedzy Użytkownika.
Uszkodzeń powstałych w wyniku nieautoryzowanego otwarcia produktu.
Naturalnego zużycia się sprzętu oraz akcesoriów.
Użytkowania produktu niezgodnie z jego przeznaczeniem i instrukcją użytkownika.
Ja tam wierzę, że będzie dobrze. Black nie spełnił moich oczekiwań, choć wiązałem z nim duże nadzieje. Nic to - shit happens. Trzymam kciuki, żeby tym razem innemu producentowi się udało.
blackowi dałem kilka szans - 4 czy 5, wszystkie zawiodły.
Mam nadzieje, że ten projekt się uda, ale nie tylko to, że produkt będzie świetny, ale ktoś poważny zajmie się dystrybucją i marketingiem oraz obsługą serwisowo-gwarancyjną.
życzę szczerze sukcesu
Fiktor napisał/a:
Jaki okres obejmuje gwarancja? Nie udało mi się znaleźć tego dokumentu na stronie.
każdy kto sprzeda towar konsumentowi w PL i UE będzie odpowiadał przez 2 lata za produkt, niezależnie ile jest "gwarancji" producenta
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko